fbpx

FRISS HÍREK

Megalakította a Fidesz-KDNP az önkormányzati imacsoportot Kecskeméten

- Advertisement -

Lévai Jánosné, a többi között az egyházi ügyekért is felelős tanácsnok, arról tájékoztatta a kecskeméti önkormányzati képviselőket, hogy a Fidesz-KDNP megalakította Kecskeméten az önkormányzati imacsoportot. Tette ezt a KDNP-s Vejkey Imre parlamenti képvielő által létrehozott parlament imacsoport mintájára.

A tájékoztató szerint azért alakult meg az imacsoport, hogy ezzel is erősödjön Kecskeméten a keresztény értékrend az Isten, haza, család fogalmak fókuszban tartásával.

Az önkormányzati imacsoport ökumenikus, havonta egyszer imádkozik majd a békéért, az itt lakókért, a fiatalokért és a betegekért. Lévai Jánosné azt írja, hogy az imacsoporthoz magánszemélyek, civil szervezetek is csatlakozhatnak, amennyiben az alapítók (tehát a Fidesz-KDNP frakció) támogatják a csatlakozást.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...