fbpx
13 C
Kecskemét
2024. április 23., kedd

FRISS HÍREK

Fizetős sportpályák, tiltott horgászat május 1-jén a Dombnál

- Advertisement -

Furcsa módját választotta a Benkó Zoltán Szabadidőközpont, hogy megszerettesse az emberekkel a sportot. Az üzemeltetők ugyanis bejelentették, a sportpályákat csak díj ellenében lehet hosszabb időre lefoglalni, míg a horgászokat kitiltották május 1-re a Domb területéről.

Itt aztán nem lesz grundolgatás

Beállhatok focizni? – bizonyára sokak száját hagyta el az alábbi kérdés gyerekként egy sportpálya szélén ácsorogva. Volt, aki egy igenlő válasz után olyan csapatélményben részesült, amiről addig csak álmodott, míg mások a nemleges válasz után kénytelenek voltak más elfoglaltság után nézni. Sajnos a a Benkó Zoltán Szabadidőközpont inkább az utóbbi táborba kényszeríti a sportolni vágyókat azzal, hogy a parkolás fizetőssé tétele után ezúttal a sportpályák foglalásáért szednek pénzt.

Az egyik sportoló olvasónk által jelzett hírről korábban a Domb Facebook-oldalán egy bejegyzés is született, mely szerint a kosár-, strandfoci- és röplabda pályákat pénzért lehet lefoglalni hosszabb időre, az erre vonatkozó igényeket pedig legalább egy héttel, de legfeljebb három hónappal előre kell jelezni. A foglalásokat hirtelen lemondani azonban nem érdemes, hiszen aki erre egy héten belül kerít sort, az bukja a foglalása összegét, vagyis azt a szabadidőközpont nem téríti vissza.

Hasonló cikkünk:  Tegyünk együtt a gyermekekért! – Drámai helyzetben a gyermekvédelem

A pecások nem vethetik ki hálójukat

További aktualitás a Benkó Zoltán Szabadidőközponttal kapcsolatban, hogy idén sem marad el a strand területén megrendezett május 1-jén szervezett majális, melynek ideje alatt a Domb 6-20 óra között ingyenesen lesz látogatható. A rendezvény rengeteg izgalmat tartogat kicsiknek és nagyoknak egyaránt, ám sokan lesznek olyanok is, akiknek komoly korlátozással kell számolniuk.

A szabadidőközpont oldalán megjelent hír szerint ugyanis ezen a napon a jegypénztár zárva tart, így horgászni nem lehet majd a területen. Természetesen a közlemény nem váltott ki osztatlan sikert a Facebookon, több kommentelő jegyezte meg, hogy ilyen hozzá nem értő vezetőség még nem volt a Domb élén. Megint mások azt vetették fel, hogy a bérlettel rendelkező horgászok miért nem horgászhatnak május 1-jén. Végül volt, aki csak virtuálisan megtapsolta a döntést, majd annyit kérdezett, hogy mégis mikor horgásszanak az emberek, ha nem egy munkaszüneti napon.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...