fbpx
3.3 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Reptéri transzfer egy kicsit másképp

- Advertisement -

Az ember azt gondolná, hogy a lumizinbérlésnek csak egyetlen módja van: a lánybúcsú, az esküvő, a születésnapi parti, tehát valamilyen alkalom miatt döntünk mellette. Ez viszont egyáltalán nem így van. Sokan úgy gondolják, hogy már maga az utazás is okot ad arra, hogy különösen egyedi járgányokat válasszunk, ami majd elvisz minket a célig.

A következő cikkben most megtudhatjuk, milyen az, amikor egy limuzin tölti be a reptéri transzfer szerepét. Tarts velünk és megosztunk veled néhány érdekességet a témával kapcsolatban!

A limuzinbérlés általános szokásai

Amikor az ember szeretné különlegessé tenni az eseményt, az alkalmat vagy a pillanatot, akkor választhatja a közlekedés különleges formáit. A legtöbben ilyenkor a különféle limuzinokkal szemezgetnek. A VIP Limuzin limuzinbérlés szolgáltatásának köszönhetően erre mindenkinek megvan a lehetősége. 

Születésnap? Esküvő? Legénybúcsú? Egyértelmű, hogy ezeken a programokon a limuzinnak ott kell lennie, de miért ne lehetne más napokon is luxusautót bérelni? Például egy utazás előtt vagy után. Ma már egy reptéri transzfer is lehet limuzinnal, ez ennyire egyszerű, még akkor is, ha először nem ez jutna az eszünkbe. 

Limuzin, mint reptéri transzfer? Miért ne?

A reptéri transzfer egy igen különleges és talán azt is mondhatjuk, hogy kevésbé ismert formája a limuzinnal történő utazás. Egyedi és megismételhetetlen utazásra készülsz? Esetleg fontos vendéget vársz? Akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen autó várja az utasokat!

Hasonló cikkünk:  A magyarok költik a legkevesebbet az EU-ban

Akár külföldi utazásról, akár vendégfogadásról legyen is szó, a repülőút élményét még egy autó kísérettel is feldobhatjuk. Biztosan sikerül majd ezzel mindenkit lenyűgöznünk, s az utasok is elégedettek lesznek a kényelemmel. A családtagok, a barátok, az üzleti partnerek számára egyaránt maximális komfortérzetet teremthetünk. 

Sőt, sok esetben még kombinálható a személyszállítás városnéző túrával is, amely során különleges környezetben ismerkedhetnek meg az utasok a főváros leghíresebb nevezetességeivel. 

Első osztályú utazás

Milyen autó képes hozni ezt a színvonalat, ezt a luxust? A Lincoln Town Car limuzinjaiban például 9 személy kap helyet, szóval egy kisebb baráti társaság is kényelmesen elfér bennük. 

Az autóban a csapat mellett bőven jut elég hely a csomagoknak is, nem is beszélve a minibár bőséges kínálatáról, amelynek köszönhetően a koccintásról sem kell lemondanunk. A legjobb zenék ugyancsak szólhatnak a háttérben, tehát nekünk csak kényelmesen hátra kell dőlnünk a bőrülésekben.

Lehetőség van a Budapesttől távolabb eső területekre is utazni, gyakorlatilag az ország bármely területére. A limuzinos utazás mindig élmény, tehát érdemes ezen járgány mellett döntenünk, szemben a hagyományos reptéri transzferekkel.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...