fbpx

FRISS HÍREK

Fájdalmasan nagy öngólt rúgott a szolnoki Fidesz Szalay Ferenc polgármesternek

- Advertisement -

Szalay Ferenc szolnoki polgármester nemcsak az ellenzéket szereti kéjesen bírálni egy-egy közgyűlés alkalmával, amint teheti, az ellenzéki sajtót is megpróbálja kifigurázni, több kevesebb sikerrel. Legutóbbi megnyilatkozásával azonban olyan öngólt rúgott, hogy az már nekünk fáj.

Szalay Ferenc minden közgyűlést arra használ fel, hogy kampányt folytasson az ellenzék ellen. Nincs olyan önkormányzati képviselő-testületi ülés, amelyen ne esne neki az ellenzéknek, szemükre vetve Brüsszelt, az orosz-ukrán háborút, a guruló dollárokat és még sorolhatnánk.

A legutóbbi közgyűlésen is szóba került a helyi, illetve országos ellenzéki média. Mégpedig az elmaradt tiszaligeti majálissal kapcsolatban. Mint ismert, ezt azért nem tartották meg, mert a Fidesz-frakció nem szavazott meg a megrendezésére 7 millió forintot. Helyette fideszes befolyású civil szervezetek szerveztek majálist egy közparkba.

Az egyik szervező egyesület vezetője Ádám Csaba, akit az egyik médium véletlenül önkormányzati képviselőnek titulált. Ezt azonban Szalay eredetileg lapunk munkatársának hibájaként próbálta feltüntetni, amikor Fejér Andor alpolgármester kijavította, hogy nem a szol24-ben, hanem a Magyar Narancsban jelent meg ez az összefüggés Ádám Csaba neve mellett. Ám még ekkor is kötötte az ebet a karóhoz Szalay, továbbra is tévesen, mivel lapunkban mindig helyesen, bizottsági tagként neveztük meg Ádámot.

Hasonló cikkünk:  Kocsis Máté be akarta támadni Magyar Pétert, ehelyett öngólt lőtt

Meg is jegyezte Szalay, hogy lassan már egy helyet kellene biztosítani a képviselők között Ádámnak, ha ennyire ekként, azaz képviselőként minősítik őt.

Nos, most akkor Szalay Ferenc biztosíthat egy újabb helyet a képviselők között Töreki Andrásnak is. Igaz, őt már nem az ellenzéki média nevezte képviselőnek, hanem a saját munkatársa, a Képviselői iroda Szolnok Facebook felületén.

Mint ez a közösségi oldal  meghirdette, Töreki fogadóórát tart a volt színházi jegyiroda helyét átvevő Fidesz képviselői irodában. Az ehhez mellékelt képen tűnik fel Töreki új titulusa: önkormányzati képviselő.

Nos, Töreki egyelőre csak bizottsági tag, ahogyan Ádám is az, és ahogy azt lapunk mindig is helyesen írta…

A szerző a Szol24 újságírója. A cikk a Szol24 és a KecsUP együttműködésének keretében jelenik meg a KecsUP-on is.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...