fbpx
21.9 C
Kecskemét
2023. szeptember 25., hétfő

FRISS HÍREK

Már lehet jelentkezni a Hírös Agóra táboraira

5 telephelyen 70 tábort kínál az idei nyárra a gyerekeknek a Hírös Agóra. A kecskeméti táborok napközis jellegűek, vagyis reggel 8 és 16 óra között kötik le a gyermekeket, amíg a szülők dolgoznak. Szükség esetén 7-8 óra között és 16-17 óra között felügyeletet vállalnak, ha a szülők munkabeosztása így kívánja meg. Hétfőtől péntekig tartanak ezek a napközis táborok, és a szakmai program valamint az ebéd van benne díjban.

A jelentkezés a hirosagora.hu/taborok oldalon található és letölthető dokumentumon vagy a szintén itt lévő online űrlapon lehetséges. Ugyanakkor a jegypénztárakban is meg lehet találni a jelentkezési lapot. Fizetni készpénzzel, bankkártyával, SZÉP kártyával vagy átutalással lehet. A szervező kéri, hogy a jelentkezési lapon az email cím helyesen legyen feltüntetve, mert a szülőknek a táborról a szükséges információkat ott küldik el. Így azt is, ha kevés jelentkező miatt egy-egy tábor elmarad. Ilyenkor vagy visszaadják a pénzt, vagy másik tábort választ a szülő. Viszont ha a szülő mondja le a tábort és ez 10 nappal előtte vagy még közelebb történik, akkor nem tudják visszafizetni a pénzt.

Hasonló cikkünk:  Nyílnak-e postapontok a bezárt posták helyett Kecskeméten?

A tábor alatt a gyermekeknél kell lennie egy orvosi igazolásnak vagy egy szülői nyilatkozatnak arról, hogy a gyermeknek milyen krónikus betegsége van, mire érzékeny és milyen gyógyszert szed. Amennyiben a gyermek egyik táborról a másikra megy, akkor nem kell új igazolás, más esetben minden táborra kell.

Hasonló cikkünk:  Táncolj a barátság világnapján

Az első táborok június 19-én kezdődnek és még augusztus utolsó napjaiban is lesznek vakációs programok. A parádfürdői táborok júliusban lesznek, ezek ottalvós táborok. Jellemzően 30 ezer forint környékén vannak a táborok gyermekenként, de vannak olyanok is, amelyek az 50 ezer forintot súrolják.

Lesznek sporttáborok, tánctáborok és kretaív táborok is. Lehet majd barkácsolni, a természetről tanulni, állatokkal ismerkedni vagy éppen bűvésztrükköket tanulni és csillagokkal ismerkedni. Minden információ a Hírös Agóra kiadványában olvasható.

 

 

Hirdetés

Felkapottak

Kerékpárral tekert esküvőjére az ifjú pár Kecskeméten, éppen az autómentes napon

A kecskeméti Juhász Imre és Juhász Eliza mindketten imádnak bringázni, így nem is volt kérdés számukra, hogy menyasszonyi autó...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...