fbpx
13 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Már lehet jelentkezni a Hírös Agóra táboraira

- Advertisement -

5 telephelyen 70 tábort kínál az idei nyárra a gyerekeknek a Hírös Agóra. A kecskeméti táborok napközis jellegűek, vagyis reggel 8 és 16 óra között kötik le a gyermekeket, amíg a szülők dolgoznak. Szükség esetén 7-8 óra között és 16-17 óra között felügyeletet vállalnak, ha a szülők munkabeosztása így kívánja meg. Hétfőtől péntekig tartanak ezek a napközis táborok, és a szakmai program valamint az ebéd van benne díjban.

A jelentkezés a hirosagora.hu/taborok oldalon található és letölthető dokumentumon vagy a szintén itt lévő online űrlapon lehetséges. Ugyanakkor a jegypénztárakban is meg lehet találni a jelentkezési lapot. Fizetni készpénzzel, bankkártyával, SZÉP kártyával vagy átutalással lehet. A szervező kéri, hogy a jelentkezési lapon az email cím helyesen legyen feltüntetve, mert a szülőknek a táborról a szükséges információkat ott küldik el. Így azt is, ha kevés jelentkező miatt egy-egy tábor elmarad. Ilyenkor vagy visszaadják a pénzt, vagy másik tábort választ a szülő. Viszont ha a szülő mondja le a tábort és ez 10 nappal előtte vagy még közelebb történik, akkor nem tudják visszafizetni a pénzt.

Hasonló cikkünk:  Figyelmeztető sztrájk lesz szerdán a kecskeméti Mercedes-gyárban, elakadt a bértárgyalás

A tábor alatt a gyermekeknél kell lennie egy orvosi igazolásnak vagy egy szülői nyilatkozatnak arról, hogy a gyermeknek milyen krónikus betegsége van, mire érzékeny és milyen gyógyszert szed. Amennyiben a gyermek egyik táborról a másikra megy, akkor nem kell új igazolás, más esetben minden táborra kell.

Az első táborok június 19-én kezdődnek és még augusztus utolsó napjaiban is lesznek vakációs programok. A parádfürdői táborok júliusban lesznek, ezek ottalvós táborok. Jellemzően 30 ezer forint környékén vannak a táborok gyermekenként, de vannak olyanok is, amelyek az 50 ezer forintot súrolják.

Lesznek sporttáborok, tánctáborok és kretaív táborok is. Lehet majd barkácsolni, a természetről tanulni, állatokkal ismerkedni vagy éppen bűvésztrükköket tanulni és csillagokkal ismerkedni. Minden információ a Hírös Agóra kiadványában olvasható.

 

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...