fbpx
11.6 C
Kecskemét
2024. április 18., csütörtök

FRISS HÍREK

Indul Gasztró és szórakozás rovatunk!

- Advertisement -

A KecsUp olvasói már megszokhatták, hogy főleg olyan témákról írunk, melyeket más oldalakon nem vagy csak elvétve találhatnak meg. Igyekszünk a témákat alaposan körbejárni, érdekesen, minél több szempontból bemutatni, nem megelégedve a közhelyekkel és a sablonos válaszokkal. Ezen küldetés jegyében indítjuk el most Gasztró és szórakozás rovatunkat.

Szeretnénk minél több kecskeméti és Kecskemét környéki termelőt, élelmiszergyártót, sajtkészítőt, méhészt, séfet, étterem-vagy kávézó tulajdonost, cukrászt, borászt, vagy akár lángosost, dietetikus‌t, felszolgálót és remek lekvárokat főző nagymamát megszólaltatni, bemutatni a gasztronómia helyi jellegzetességeit, trendjeit és remekeit. Kritikai hozzáállásunk természetesen megmarad, nem leszünk restek szólni akkor sem, ha negatív példákkal találkozunk.
Szívesen vesszük olvasóink ötleteit, javaslatait, hiszen ezek által lehet a rovatunk még színesebb, érdekesebb. Erre a címre várjuk a leveleket: szerkesztoseg@kecsup.hu !

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...