Nemrég mutatták be az idén először megjelent Street Kitchen Guide-ot, benne az ország 500 letesztelt vendéglátóhelyével. Tizenöt kategória legjobbjait díjazták, a vendéglők és csárdák...
Ismét megünnepelte múlt szombaton Lajosmizse - immár tizenharmadik alkalommal -, hogy itt található az ország egyik legnagyobb szamócatermesztő vidéke. A magas színvonalú eseményen minden...
Fennállásának 70. évfordulóját ünnepli idén a Kecskeméti SZC Széchenyi István Technikum, ennek tiszteletére egy színes és színvonalas szakmai találkozóra hívták az ország hat szakképző...
A hatóság különösen figyel a piacokon árult termékekre - közölte az Agrárminisztérium. A húsvét előtt ellenőrzések során a felügyelők a pácolt, füstölt, nyers és...
Meglepően egyszerű módszerrel igyekszik a vendégek kedvében járni az Alibi Kávézó. A szalvétáikra - láthatóan kézi nyomdával - rányomtak egy kedves üzenetet: "Az Alibi...
Gasztró-rovatunkban igyekszünk bemutatni a kecskeméti éttermek séfjeit és kicsit bepillantani a konyhatitkokba. Balogh Dániel a Fekete Gólya közel húsz fős csapatát vezeti immár négy...
2020-ban lett az Év Élelmiszeriparosa Molitorisz Károly, az Univer Product Zrt vezérigazgatója, aki most az Agrotrendnek nyilatkozva elmondta: „Rendkívül megtisztelőnek tartom a díjazást. Örülök,...
Elég nagy a mozgás ezekben a hetekben, hónapokban a kecskeméti vendéglátós piacon. Mint megírtuk, bezárt a kiskörúton a Bagatell Étterem, és most kiderült, határozatlan...
Sokakat meglepett és elszomorított, mikor a napokban kiderült: tizennégy év után bezárt Kecskemét belvárosának egyik kedvelt étterme, a Bagatell. Már javában zajlik is a...
A Hello Vidék korábban járt már a matyóknál és a palócoknál, Göcsejen, a Nyírségben, vagy éppen az Őrségben, hogy felfedezzék az izgalmas helyi ízeket....