fbpx

FRISS HÍREK

Kislányt vár Siposné Bodrozsán Alexandra képviselő

- Advertisement -

A Facebookon tudatta boldogságát Siposné Bodrozsán Alexanrda önkormányzati képviselő, miszerint lány gyermek növekszik a szíve alatt. Már elmúlt az első három hónap, ezért most posztoltuk ki a képet – mondta a KecsUP kérdésére.

Köszönöm, most már jól vagyok. Az első három hónapban voltak megpróbáltatások, amelyek a terhességgel járnak, de már sokkal jobb. Egyelőre a nyári hőség sem visel meg. Igaz, a ruhatáramat kicsit meg kellett változtatnom, mert kismama ruhákban járok, korábban nem hordtam ilyen jellegű ruhákat, de most ezek a kényelmesek.

Bár még van hátra fél év a baba megérkezésééig, de addig sem tétlenkedik a képvislő és férje, Sipos Péter, aki gyógyszerészként klinikai kutatásokkal foglalkozik.

Kecskemét lesz az otthonunk. Már nézelődünk, hogy merre legyen a családi fészek. Már néztem babaruhákat is. Gyermekes barátnőimmel is sokat beszélek, sok tanáccsal látnak el. Alapvetően nagyon jó orvosaink vannak, nagyon bízom bennük, sokat adok a véleményükre. Nem olvasgatok fórumokat, mert ott írnak ezt is azt is. De persze, készülődünk.

Miután Siposné Bodroszán Alexandra politikus, megkérdeztük, hogy a gyerekvállalással mennyire tudja összeegyeztetni feladatait.

Hasonló cikkünk:  A héten nagyjából befejezhetik a McDonald’s-nál lévő körforgalmat, lezárások lesznek az Izsáki úton

Anyaként úgy gondolom, sokkal nagyobb ambícióim lesznek. Vagyis a közéleti munkámat folytatni fogom, sőt nagyobb erővel. Ugyanis immár nem csak a választóimnak szeretnék egy jobb országot jobb egészségüggyel és oktatással, hanem saját gyermekemnek is. Pártomtól, a DK közösségétől ehhez meg is kapok minden támogatást.  Gyurcsány Ferenc pártelnök tudja már egy ideje, hogy babát szeretnénk. Ezért többször is kérdezgette már, hogy na, mi van velünk. Nagyon jófej, mindig mondja, hogy gyönyörű feladat elé nézünk. 

Hasonlóan vélekedett Szeberényi Gyula Tamás fideszes országgyűlési képviselő is, aki egykori riválisának (egy körzetben idnultak a parlamenti választáson) posztja alatt osztotta meg gratulációját. Ezt írta:

„Kedves Alexandra!
Mint 3 gyermekes apuka mondom, hogy az élet legnagyszerűbb eseménye előtt álltok. Legyetek nagyon boldogok, mert ez mindennél többet ér!”
Miután a karácsony előtti napokban várható a kislány érkezése, jó eséllyel hármasban ünnepel majd a Sipos család. A gyermek nevén is gondolkodnak már. Miután a képviselő hiszi, hogy a gyermek neve meghatározza az életútját, ezért mindenképpen olyan néven gondolkodnak, amely végigvezeti majd őt az élet rögös útjain.
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...