fbpx
20 C
Kecskemét
2023. szeptember 22., péntek

FRISS HÍREK

Utcai performanszok és „utcai ételek” Kecskemét főterén

Szerdától szombatig tart Kecskeméten a Street Food Street Art és Borsétány, a beharangozó szerint igazi világvárosi pezsgés és hangulat lesz. A Romkertben fellép például a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar és a Bitter Monday, a nagyszínpadon a Wellhello, Curtis és a Király-testvérek.

A Kecskemét City Balett táncosai élő szoborként pózoltak a főtéren szerda délután: ezzel a sétálásban megállító és fotóznivaló performansszal vette kezdetét a „Kecskemét legnagyobb nyári fesztiválja”-ként reklámozott rendezvény, amely a gasztronómia terén a manapság divatos streetfoodokra, a minőségi gyorséttermi, utcai fogásokra épít, a zenében pedig a már említett országosan ismert előadókra és a várost méltán képviselő zenekarokra egyaránt. Részletes program itt található.

Fotó: Hraskó István

De lesz sok gyerekprogram is, szerdán a kecskeméti Tintaló társulás Horgászni tilos! előadása nagy közönséget vonzott a Szent István szobornál.

Hasonló cikkünk:  Csintalan Sándor szerint Dobos József volt MSZP-s politikus a KDNP-ben folytathatja

„Mit kínálunk? Különlegesen változatos ételeket és italokat, hangulatos helyeket az elfogyasztásukra, trendi kiülőket, sztárok koncertjeit, DJ-ket, igazi világvárosi pezsgést és hangulatot” – a rendezvény szóróanyagában így ajánlja Barta Dóra, a Hírös Agóra ügyvezető igazgatója a fesztivált. Szép nagy vállalás, az biztos.

Hasonló cikkünk:  Három felnőtt háziorvosi praxis betöltetlen Kecskeméten, ősszel egy negyedik is üresedik

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...