fbpx

FRISS HÍREK

Utcai performanszok és „utcai ételek” Kecskemét főterén

- Advertisement -

Szerdától szombatig tart Kecskeméten a Street Food Street Art és Borsétány, a beharangozó szerint igazi világvárosi pezsgés és hangulat lesz. A Romkertben fellép például a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar és a Bitter Monday, a nagyszínpadon a Wellhello, Curtis és a Király-testvérek.

A Kecskemét City Balett táncosai élő szoborként pózoltak a főtéren szerda délután: ezzel a sétálásban megállító és fotóznivaló performansszal vette kezdetét a „Kecskemét legnagyobb nyári fesztiválja”-ként reklámozott rendezvény, amely a gasztronómia terén a manapság divatos streetfoodokra, a minőségi gyorséttermi, utcai fogásokra épít, a zenében pedig a már említett országosan ismert előadókra és a várost méltán képviselő zenekarokra egyaránt. Részletes program itt található.

Fotó: Hraskó István

De lesz sok gyerekprogram is, szerdán a kecskeméti Tintaló társulás Horgászni tilos! előadása nagy közönséget vonzott a Szent István szobornál.

Hasonló cikkünk:  Tesztelik Kecskeméten a brazil katonai szállító repülőgépet, amelyből kettőt vásárol a honvédség

„Mit kínálunk? Különlegesen változatos ételeket és italokat, hangulatos helyeket az elfogyasztásukra, trendi kiülőket, sztárok koncertjeit, DJ-ket, igazi világvárosi pezsgést és hangulatot” – a rendezvény szóróanyagában így ajánlja Barta Dóra, a Hírös Agóra ügyvezető igazgatója a fesztivált. Szép nagy vállalás, az biztos.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...