fbpx
18 C
Kecskemét
2023. szeptember 26., kedd

FRISS HÍREK

A KTE vezetőedzője értékelt az Európa Konferencia Liga-selejtezője után

Az Európa Konferencia Liga-selejtező KTE-Riga FC mérkőzése utáni sajtótájékoztatón nem jelent meg a lettek vezetőedzője, viszont a kecskeméti részről Lóczi István elégedetten számolt be arról, hogyan győzték le a lett ellenfelet a selejtező első felvonásán.

Tomislav Stipic nem jelent meg a sajtótájékoztatón, ami azt is jelentheti, hogy megviselhette a letteket a vereség. A Kecskemét kispadjára vezetőedzőként leülő Lóczi István azonban mosolyogva érkezett a tájékoztatóra.

„Gratulálok a csapatnak a történelmi győzelemhez! Ellenfelünk igazolta hírnevét, egyértelmű, hogy jó csapatról van szó. Némi szerencsénk is volt, arról nem beszélve, hogy úgy éreztük a lettek kissé lekezeltek minket. Talán nem vették komolyan a meccs elejét, az első harminc perc ezért is lehetett a miénk. A túlzott bizonyítási vágy azonban éreztette hatását, a fiúk túlfutották magukat, ami azzal járt, hogy a Riga átvette az irányítást. A félidő végén történt egy sajnálatos sérülés, Banó-Szabó Bence izomsérülést szenvedett, reméljük, nem súlyos. A második félidőre rendeztük a sorainkat, abban a negyvenöt percben tulajdonképpen háború dúlt a pályán, itt is, ott is jelentős változások voltak. Több cserével próbáltuk frissíteni a csapatot, meg is szereztük a második gólt, ám utána megfeledkeztünk az íratlan szabályról: a lőtt gól után két, két és fél percig nagyon kell koncentrálni, hogy ne kapjál egyet… A kettő nullás győzelem természetesen jobb lett volna, mint a kettő egyes, de a mérkőzés képét elnézve reális eredmény született” – mondta a szakember.

Hasonló cikkünk:  Vérszegény prank videókat posztol egy kecskeméti róka

A Sportál újságírója arról kérdezte Lóczi Istvánt, hogy a módfelett nehéznek ígérkező jövő heti visszavágón játszhat-e jobban a Kecskemét, mint ahogy a párharc első felvonását tette?

Hasonló cikkünk:  Egy-két feles után már Hamiltonnak hisszük magunkat, de nagyot tévedünk

„Mindig lehet jobban focizni… Kétségtelen, ezen a meccsen jól futballoztunk, lelkesek voltunk. Úgy megyünk Lettországba, hogy bármi lehetséges! Az előny nálunk van, ha átvészeljük a mérkőzés első tizenöt-húsz percét és esetleg kontrából még szerzünk is egy gólt, meglepetést okozhatunk. Jóllehet ennek a párharcnak továbbra is a Riga az esélyese” – felelte a vezetőedző.

A mérkőzést a szurkolók között nézte végig a KecsUP, szubjektív beszámolónkat itt olvashatja.

via Sportal

Hirdetés

Felkapottak

Limuzin rozsdásodik a Lakos-tanya buszmegállónál, a buckavidék szomszédságában

Ha egyszer mesét írnak egy limuzinról, olyan befejezést kitalálni sem lehetne hozzá, mint amit az élet produkál: egy Lincoln...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...