fbpx

FRISS HÍREK

A KTE vezetőedzője értékelt az Európa Konferencia Liga-selejtezője után

- Advertisement -

Az Európa Konferencia Liga-selejtező KTE-Riga FC mérkőzése utáni sajtótájékoztatón nem jelent meg a lettek vezetőedzője, viszont a kecskeméti részről Lóczi István elégedetten számolt be arról, hogyan győzték le a lett ellenfelet a selejtező első felvonásán.

Tomislav Stipic nem jelent meg a sajtótájékoztatón, ami azt is jelentheti, hogy megviselhette a letteket a vereség. A Kecskemét kispadjára vezetőedzőként leülő Lóczi István azonban mosolyogva érkezett a tájékoztatóra.

„Gratulálok a csapatnak a történelmi győzelemhez! Ellenfelünk igazolta hírnevét, egyértelmű, hogy jó csapatról van szó. Némi szerencsénk is volt, arról nem beszélve, hogy úgy éreztük a lettek kissé lekezeltek minket. Talán nem vették komolyan a meccs elejét, az első harminc perc ezért is lehetett a miénk. A túlzott bizonyítási vágy azonban éreztette hatását, a fiúk túlfutották magukat, ami azzal járt, hogy a Riga átvette az irányítást. A félidő végén történt egy sajnálatos sérülés, Banó-Szabó Bence izomsérülést szenvedett, reméljük, nem súlyos. A második félidőre rendeztük a sorainkat, abban a negyvenöt percben tulajdonképpen háború dúlt a pályán, itt is, ott is jelentős változások voltak. Több cserével próbáltuk frissíteni a csapatot, meg is szereztük a második gólt, ám utána megfeledkeztünk az íratlan szabályról: a lőtt gól után két, két és fél percig nagyon kell koncentrálni, hogy ne kapjál egyet… A kettő nullás győzelem természetesen jobb lett volna, mint a kettő egyes, de a mérkőzés képét elnézve reális eredmény született” – mondta a szakember.

Hasonló cikkünk:  Elhunyt Nagy Zsolt, a KTE futballcsapatának korábbi ikonikus kapusa

A Sportál újságírója arról kérdezte Lóczi Istvánt, hogy a módfelett nehéznek ígérkező jövő heti visszavágón játszhat-e jobban a Kecskemét, mint ahogy a párharc első felvonását tette?

„Mindig lehet jobban focizni… Kétségtelen, ezen a meccsen jól futballoztunk, lelkesek voltunk. Úgy megyünk Lettországba, hogy bármi lehetséges! Az előny nálunk van, ha átvészeljük a mérkőzés első tizenöt-húsz percét és esetleg kontrából még szerzünk is egy gólt, meglepetést okozhatunk. Jóllehet ennek a párharcnak továbbra is a Riga az esélyese” – felelte a vezetőedző.

A mérkőzést a szurkolók között nézte végig a KecsUP, szubjektív beszámolónkat itt olvashatja.

via Sportal

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...