fbpx

FRISS HÍREK

Egy lajosmizsei büfé futárát megtamádtak, többet nem szállítanak ki arra a környékre

- Advertisement -

„Az alábbi utcákba… nem szállítunk ki: Telepi út, Szív utca, Orgona utca, Bene szél utca, Dankó Pista utca, Fülemüle utca, Bene tanya. A futáraink testi épsége többet ér mindennél! Akik ezekben az utcákban laknak és nem tehetnek róla, azoktól elnézésüket kérjük! Rendelésüket szívesen elkészítjük, ha személyesen a büfénél átveszik” – szól a lajosmizsei gyorsétterem, a Club 75 Büfé Facebook-posztja.

Erre a lépésre azért szánta rá magát a büfé tulajdonosa, mert a rossz környéken előfordult, hogy rátámadtak az ételfutárra. A helyiek úgy tartják, a drog ural mindent a nyomortelepen.

„Sajnálatos módon a sofőrünket bántalmazták és kirabolták. Nem ez volt az első eset, hogy atrocitás érte őket ezen a környéken. Ez volt az i-re a pont, ezért döntöttünk így” – tette hozzá a vezetőség.

Hasonló cikkünk:  Emberhátrányban tudott egyenlíteni Lakitelek Nyárlőrincen (galériával)

A tulajdonos elmondta, hogy a futár már jól van, a támadója akkor ütötte meg könyökkel, amikor a telefonját próbálta elvenni, a pénzzel teli tárcáját el is tudta venni tőle. Egy ideje már a kocsiból sem szállnak ki a futárok, az ablakon keresztül adják át az ételt, a támadás is ekkor történt.

Basky András polgármester elmondta:

„A városban – mint mindenhol az országban – adódnak olyan problémák, amikre megoldást kell találni. A rendőrséggel nagyon jó a kapcsolatunk, rendszeresen konzultálunk, egyeztetünk. De a polgárőrség és egy önkormányzati közterület-felügyelő is segíti a munkánkat. Nyilvánvalóan bizonyos embereket hátrányosan érint a vendéglátóhely döntése, de azt is meg kell érteni, hogy ha valakit atrocitás ért, nem szívesen vállalná fel még egyszer.”

via Blikk.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...