fbpx

FRISS HÍREK

Gulyás Gergely szerint még kellene az országba harminc vagy negyven Mészáros Lőrinc

- Advertisement -

Nem várt kritikát kapott Gulyás Gergely a Magyar Református Egyház Csillagpont Fesztiválján, a zánkai ifjúsági táborban múlt csütörtökön: Nem Krisztust képviseli, hanem pont annak mond ellent a kormány politikája. Egy 25 éves ózdi református férfi kérte számon a Miniszterelnökséget vezető minisztert, az oktatás és az egészségügy helyzete mellett Mészáros Lőrinc meggazdagodásáról is.

„Az elmúlt 33 év legjobb tíz éve” volt az utóbbi az oktatást nézve – kezdte válaszát Gulyás. Egyetért azzal, hogy van még mit tenni, azért harcolnak most is, hogy jelentős béremelést kapjanak a tanárok. Szerinte még nagyobb fejlődés történt az egészségügyben, mint az oktatás területén – aki korábban 240 ezret keresett, most 2,5 milliót vihet haza. Megszüntették a hálapénzt, és a kórházakat nem bezárták, hanem felújították és legújabb gépekkel látták el.

Hasonló cikkünk:  Budapesten megtámadták az ellenzéki aláírásgyűjtőket

„Bízom benne, hogy a vállalkozók Magyarországon betartják a törvényeket” – mondta a miniszter Mészárossal kapcsolatban. Hozzátette, hogy miután személyesen semmilyen kapcsolatban nincs vele, nem érzi feladatának, hogy megvédje.

Gulyás szerint ha betartják a törvényeket, akkor ők is részesülhetnek a magyar gazdaság nagy mértékű növekedéséből. Örülni kell annak, hogy szakítottak azzal a rendszerváltás utáni gyakorlattal, hogy csak külföldiek gazdagodhattak meg Magyarországon. Kijelentette:

„Ha van baj Mészáros Lőrinccel, akkor az, hogy nem harminc vagy negyven van belőle, mert az lenne a jó, ha minél több nagyon gazdag magyar ember lenne.”

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...