fbpx
21.9 C
Kecskemét
2023. szeptember 25., hétfő

FRISS HÍREK

Gulyás Gergely szerint még kellene az országba harminc vagy negyven Mészáros Lőrinc

Nem várt kritikát kapott Gulyás Gergely a Magyar Református Egyház Csillagpont Fesztiválján, a zánkai ifjúsági táborban múlt csütörtökön: Nem Krisztust képviseli, hanem pont annak mond ellent a kormány politikája. Egy 25 éves ózdi református férfi kérte számon a Miniszterelnökséget vezető minisztert, az oktatás és az egészségügy helyzete mellett Mészáros Lőrinc meggazdagodásáról is.

„Az elmúlt 33 év legjobb tíz éve” volt az utóbbi az oktatást nézve – kezdte válaszát Gulyás. Egyetért azzal, hogy van még mit tenni, azért harcolnak most is, hogy jelentős béremelést kapjanak a tanárok. Szerinte még nagyobb fejlődés történt az egészségügyben, mint az oktatás területén – aki korábban 240 ezret keresett, most 2,5 milliót vihet haza. Megszüntették a hálapénzt, és a kórházakat nem bezárták, hanem felújították és legújabb gépekkel látták el.

Hasonló cikkünk:  Drága-e a horvát tengerpart?

„Bízom benne, hogy a vállalkozók Magyarországon betartják a törvényeket” – mondta a miniszter Mészárossal kapcsolatban. Hozzátette, hogy miután személyesen semmilyen kapcsolatban nincs vele, nem érzi feladatának, hogy megvédje.

Hasonló cikkünk:  Alternatív energiaforrások az autók számára: elektromosság, hidrogén és hibridek

Gulyás szerint ha betartják a törvényeket, akkor ők is részesülhetnek a magyar gazdaság nagy mértékű növekedéséből. Örülni kell annak, hogy szakítottak azzal a rendszerváltás utáni gyakorlattal, hogy csak külföldiek gazdagodhattak meg Magyarországon. Kijelentette:

„Ha van baj Mészáros Lőrinccel, akkor az, hogy nem harminc vagy negyven van belőle, mert az lenne a jó, ha minél több nagyon gazdag magyar ember lenne.”

via Telex

Hirdetés

Felkapottak

Kerékpárral tekert esküvőjére az ifjú pár Kecskeméten, éppen az autómentes napon

A kecskeméti Juhász Imre és Juhász Eliza mindketten imádnak bringázni, így nem is volt kérdés számukra, hogy menyasszonyi autó...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...