fbpx
19.4 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Posztunk után eltűntek a pénisz alakú szopókák a Hírös Hétről

- Advertisement -

A Hírös Hét Fesztivál első estéjén fotóztuk le a pénisz alakú nyalókákat szopókákat egy főtéri standon. A fotót kitettük Facebook oldalunkra, és mostanáig csaknem 150 komment érkezett hozzá. Azt kérdeztük, van-e helye ilyen terméknek a főtéren a város legrangosabb fesztiválján.

Csupán néhány fiatal gonolta úgy, hogy simán elférnek pénisz alakú termékek egy ilyen eseményen. De aki konkrétan a kédésre válaszolt, azok közül mindenki más azt írta, hogy nincs helyük. A többség jót poénkodott a tényen, volt aki a rendszernek szóló kritikaként élte meg a péniszeket, mások a városvezetésre mutogattak. Akadt, aki a punci alakú nyalókát hiányolta mellőlük. Egy kommentelő szerint meglett a város új szimbóluma. Szerkesztóségünk szerint a top komment az volt, amely szerint legalább fóliázva voltak a szopókák. De az is tetszett, amely szerint van itt elég szopás, elférnek a péniszek is.

Hasonló cikkünk:  Gergely-járás a Lakiteleki Szivárvány Óvodában - fotógalériával

A poszt után eltűntek a főtérről a vörös péniszek

Miután sok megosztás és sok reakció érkezett a posztra, a második estén már nem találtuk ott a stand asztalán a pénisz alakú édességeket. Megkerestük a szervezőket, hogy ők vetették-e le azokat, reagálva a posztunkra, de idáig nem válaszoltak. Ha megteszik, frissítjük cikkünket.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...