fbpx
7.9 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Ez már buli, drága szép testvéreim!

- Advertisement -

Kétszer is csordultig töltötte Azariah a kecskeméti Ápoló klubot a hétvégén. A fiatal zenész több hangszeren, meglepetés előadókkal állt színpadra, a közönség pedig szinte egy emberként tombolt a legnépszerűbb slágerekre és a korai dalokra is.

Ahogyan azt már korábban megírtuk, eredetileg csak a pénteki napot hirdették meg a szervezők, ám a jegyek olyan sebességgel fogytak el, hogy a hoppon maradt érdeklődők kedvéért szombatra is szerveztek egy ráadás koncertet. A rajongók pedig éltek a lehetőséggel, még a második napra is csak komoly vadászat útján lehetett belépőt találni. Jól kellett taktikázni az érkezéssel is, ugyanis egy-egy neccesebb időszakban a Széktói Stadion oldalsó bejáratáig ért a beléptetésre váró sor, bent pedig, ha lett volna csillár biztos, hogy még azon is emberek lógtak volna.

Megdőlni látszik tehát a népszerű közvélekedés – amit a szerző is hajlamos volt osztani -, hogy Kecskeméten nincsenek érdekes programok, kikapcsolódási lehetőségek, jó koncertek. E tétel ellen az Ápoló klub már egy ideje egyre hatékonyabban dolgozik, és teszik mindezt modern, 21. századi körülmények között, ahogyan azt több ismerős kecskeméti zenekartól is hallottuk már. Talán a profi technikai paraméterek is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a teltházas péntek után, a szombati ráadásból sem spórolták ki az energiát Atiék. A becézést talán nem lesz sértő, ha már a vendégelőadó Desh köszöntőjében mindannyian drága szép testvérek lettünk.

Hasonló cikkünk:  Mondd, Te kit választanál? - pillanatnyi helyzetjelentés a kecskeméti politikáról

Hatalmas sor várt koncert előtt a beengedésre Fotó: Virág Szandra

A kicsit több mint egy órás buli alatt elhangzott a Mindegy, a Gát, a Miaf@sz, a Four moods, a Tisztán iszom, a Három korty, meg amiket a szerző nem ismer, ám ez cseppet sem gátolta meg a latinos, arabos, szép szólókra és jó ütemű veretésre történő táncban.

A kicsit több mint egy órás koncert alatt hatalmasat bulizott a közönség Fotó: Bajáki Zsanett

Botcsinálta zeneelemzés helyett álljon itt a lényeg, Azariah valami olyat tud, amit más nem. A zenei zsenialitása hiteles, természetes, a szövegei pedig – a hazai zeneipar 95 százalékával ellentétben – amellett, hogy jól énekelhetőek teret engednek az intellektusnak és az érzelmeknek is. Szép és nehéz küldetés ez. Hogy merre ível majd kiderül. Legkésőbb jövőre, amikor ígéretük szerint újra jönnek az Ápolóba!

A zenekar jövőre is jön Kecskemétre Fotó: Bajáki Zsanett

 

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...