fbpx
3 C
Kecskemét
2023. december 2., szombat

FRISS HÍREK

Filmkritika író pályázatot hirdetnek a szegedi Zsigmond Vilmos filmfesztiválon

- Advertisement -

Október 24. és 28. között rendezik meg Szegeden a Zsigmond Vilmos nemzetközi filmfesztivált, amelynek keretében először hirdetnek kritikaírói pályázatot. A főszerep viszont idén is az operatőri munkáé – ahogy a fesztivál névadója is mutatja. A szegedi Belvárosi Moziban tartott fesztiválra az előzsűri csaknem 400 beadványból választotta ki a végleges versenyprogramot.

Középiskolás diákok és egyetemisták jelentkezését várják a kritikaírói pályázatra október 6-ig a zsigmondvilmosffsajto@gmail.com címre. A szervezők választanak ki három, a versenyprogramban is induló rövidfilmet, ezek közül egyről kell a pályázónak filmkritikát írnia 3000–5000 karakter terjedelemben. A beadványok leadási határideje október 20-a, a nyerteseket pedig a fesztivál október 28-i eredményhirdetésén jelentik be.

A pályázat első három helyezettje pénzjutalmat, mozijegyeket, valamint a legjobb szövegek megjelenési lehetőséget kaphatnak az Apertúra Magazinban, illetve a szeged.hu portálon.

Hasonló cikkünk:  A masszázsmedence használatának egészségügyi előnyei

A cikket a Szegeder és a KecsUP együttműködésének keretében szemlézzük, a teljes cikket itt olvashatja.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Több osztályvezetői főorvos állás megüresedett ősszel a kecskeméti kórházban

Novemberben egy héten belül két osztályvezetői főorvos állást hirdetett meg a kecskeméti megyei kórház, a központi radiológiai és az...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...