fbpx

FRISS HÍREK

Inktober: napirajzok hívószóra a Katedra diákjaitól

- Advertisement -

Október első napján beszámoltunk Szabó Eszter grafikusművész 2023-as inktober vállalásáról. A Katedra művészeti iskola hallgatói és tanárai is részt vesznek a hónap kihívásában.

A Katedra Középiskola az ország- és művészi határokat átívelő inktober kezdeményezés hivatalos listáját követi. Az iskola Facebook oldalán napról napra találunk friss grafikákat a tanároktól és diákoktól. Miért fontos ez?

Mint korábban írtuk, az októberi napirajzok segítenek a művészeknek, hogy elhivatottabb alkotói szokásokat sajátítsanak el. De így az online közösségi felületek algoritmusai is nagyobb megjelenést biztosítanak nekik, és követőikként is több lehetőségünk van a legegyszerűbb módon támogatni őket, kifejezve, hogy tetszik a munkájuk.

A sokoldalú munkákat a Katedra High School Facebook oldalon követhetjük.

A fenti grafikát az inktober 4. napjára Nagy Patrik készítette. A teljes kép itt érhető el.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...