fbpx

FRISS HÍREK

Inktober: Napirajzok októberben Szabó Eszter kecskeméti grafikustól

- Advertisement -

Szabó Eszter kecskeméti grafikus hagyománnyá tette, hogy minden évben részt vesz a inktoberen, a művészek internetes októberi kihívásán. Idén is állatok mesés grafikáit figyelhetjük majd napról napra.

Szabó Eszter grafikusművész a kecskeméti Kóborló Antikváriumban dolgozik, szabadidejében a természet jelenségeit örökíti meg finom vonásokkal. A hitelesen ábrázolt madarakról készült sorozata több elismerést kapott, és tavaly októberben még ezeket a grafikákat láttuk a birdtober keretein belül.

Eszter egy Facebook posztjában közölte, idén sokoldalú sorozatot várhatunk:

“Ebben az évben olyan sok állatkertben voltunk és annyi szuper állatot láttam, hogy az idei inktobert ebben a témában fogom végigrajzolni!

Szabó Eszter: Aranykezű tamarin (Saguinus midas); ízelítő az idei zootober sorozatból / Forrás: Szabó Eszter Facebook oldala

Az inktober egy egész októbert lefedő rajzolós kihívás, ahol megadott hívószavak alapján a hónap minden napjára egy rajzot kell készíteni és publikálni. Nekem ez lesz a harmadik évem.”

Hasonló cikkünk:  A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Szabó Eszter zootober kihívását @esztirka alkotói Instagram oldalán követhetjük holnaptól.

Az októberi napirajzok nem csak abban segítenek a művészeknek, hogy elhivatottabb alkotói szokásokat sajátítsanak el, de az online közösségi felületek algoritmusai is nagyobb megjelenést biztosítanak nekik, és követőikként is több lehetőségünk van a legegyszerűbb módon támogatni őket; kifejezve, hogy tetszik a munkájuk.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...