fbpx
1.1 C
Kecskemét
2023. december 8., péntek

FRISS HÍREK

Tantraszex csoportot is a városházára!

- Advertisement -

-vélemény-

Úristen, gyere le és borogass! Megalakult a városházi imacsoport, és most fotót is közöltek a város hivatalos Facebook oldalán a legutóbbi szeánszról. Reklámozzák, pedig jó bornak nem kell cégér. Szép kis csapat. Egy sajtótájékoztatón többen vannak a polgármesteri tárgyalóban. Még úgy is, hogy nem minden újságot hívnak meg oda. A KecsUP ugyanis nem kap meghívókat, szándékosan, mert nem tetszik, hogy mi nem a rendszer seggét nyaljuk. Így aztán a szent szólásszabadság égisze alatt kiahagynak minket és olvasóinkat a tájékoztatásból. De bohóckodni beültek a tárgyalóba. Volt is ott olyan, aki Facebook posztban kamukázta, hogy minden körülmények között megvédik a szólásszabadságot. Közben saját oldaláról meg eltűnnek a kritikus kommentek és tiltanak ki onnan ellenzéki képviselőket. De volt olyan is ott, aki városi rendezvényen borosüveget szorongatva aludt el a színpad előtt, majd azt sem tudva, melyik rendezvényen van, elindult a dolgára. Aztán olyan is szenteskedett, aki lopott gondolatokkal írt meg egy tanulmányt, majd ezért pénzt is kapott a Parlament alelnökétől. De olyan is besettenkedett, aki azzal lódította tele a nyilvánosságot, hogy az egyik ellenzéki képviselőt eltiltotta a bíróság, mégis két felügyelőbizottságban is tag volt. Akkor is megtörtént, ha aztán elnézést kért a sületlenségért.

Jó reggelt! -hazudta egyikük, majd kezébe vette a Bibliát és rázendített valamelyik zsoltárra. Beültek egy órára énekelni meg imádkozni. Na jó, gyónni mégse ugorhattak át a templomba, nincs annyi ideje a papnak. 

Azzal reklámozza magát ez az imakör, hogy a békéért, a kecskemétiekért, a betegekért és a fiatalokért imádkoznak. Remélem közben azért dolgoznak is, mert azzal tudnának igazán tenni az említettekért. Például rávehetnék a vezérüket, hogy szóljon már oda Putyinnak, hogy tegye le a fegyvert és vonuljon ki Ukrajnából. Esetleg olyan oktatáspolitikát folytathatnának, hogy a gyerekek ne butuljanak, hanem okosodjanak. És olyan egészségügyért tennének, amelyben lenne elég dolgozó, örömmel dolgoznának és nem halnának meg betegek, akiknek nem szabadna meghalniuk. Mert nem imádkozástól lesz jobb az ország, hanem például ezektől.

Szóval beültek ott bohóckodni néhányan, azt remélve, hogy ettől bármi változás is lesz az országban. Talán úgy vélik, hogy annyira szar minden, hogy már csak az ima segíthet?

Ne értse félrte senki! Imádkozzon, aki szeretne. Nagyon jó hely erre a templom. A mai fideszes neresztény világban biztosan nem is ér szó senkit, ha beül bármelyik misére és ezt teszi. De bevinni az imádkozást egy közhivatalba? A városházára?

Hasonló cikkünk:  Sokaknak nem tetszik a kecskeméti színház előtti "új" járda

Ezzel az erővel tantraszex csoport is működhetne ott, pont annyira nincs helye ott annak, mint a vallásnak. Vagy ha emennek van, amannak is. Milyen jó móka lenne az is. Gyakorlatban is szemléltetnék a tantraszexet. Talán még nagyobb haszna is lenne, mert néhány hivatalnok vagy képviselő feleség vagy férj kellemesebb éjszakákat tudna maga mögött és boldogabban vethetné bele magát másnap az ország felépítésébe. De például lehetne hogyan ne lopjuk szét az országot tanácsadó csoport is, annak lenne igazán értelme.

Valaki szóljon már az imacsoportnak, hogy vegyék kicsit komolyabban a munkahelyüket, ahol egykor Katona József dolgozott. Szóval agyrém. Pont annyira, mintha valaki kitalálná, hogy legyen asztala az alaptörvénynek csúfolt, homokpuhaságú tákolmánynak a városházán. Na, ezt a könyvet kellene igazán befóliázni!

Azt is írják, hogy csatlakozhat a csoporthoz az, akit az alapítók támogatnak. Nem ám bárki! Válogatás van? Mint az ország vejének elit klubjában? És mi a mérce? Imádkozott-e már Orbán Viktorért? Vonult-e már a békemeneten?

A szerkesztőségben felmerült, hogy ösztönzőleg hathatna a teljesítményre, ha az lenne a büntetés egy-egy esetben, ha imádkozni kellene ebben a csoportban. De a KecsUP szabad újság, kiszúrni pedig pláne nem akarunk a kollégákkal. Szóval elvetettük a gondolatot.

Íme néhány komment az eredeti poszt alól:

Kevés ennél szánalmasabb dolgot lehet látni. … és ők vezetik a várost.

Szekularizáció a szó, amit keresnek.

Látszik az ima hatása! Szépen pusztul a város. Ez van mikor álkeresztények imátkoznak. Meggyalázva a tízparancsolatot.

“Nagy segítség ez a betegeknek”

Bezárt a templom, vagy mi?!?!

Ugye ez csak vicc

Jól kihúznak a @arból tényleg vicc!

Gunity Gábor főszerkesztő

Ön szerint hogy mennek jobban a dolgok Kecskeméten is?

A Vélemény rovatunkban megjelent írások nem feltétlenül egyeznek a szerkesztőség álláspontjával. A tartalom megtartása mellett ezeket az írásokat jogunkban áll a jobb olvashatóság érdekében megszerkeszteni.

Van véleménye? Szeretné másokkal is megosztani? Írjon nekünk a szerkesztoseg@kecsup.hu címre.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...