fbpx
21.1 C
Kecskemét
2024. május 2., csütörtök

FRISS HÍREK

A két kecskeméti generálkivitelező évek óta szerződéseket kötött, de a családi házakat nem építették fel

- Advertisement -

Őrizetbe vette a rendőrség azt a két kecskeméti generálkivitelezőt, akik a gyanú szerint összesen 118 millió forint kárt okoztak közel egy tucat embernek. A 41 és a 37 éves férfi 2021 áprilisától kezdődően kivitelezési szerződéseket kötött megrendelőkkel, melyekben családi házak felépítését vállalták, azonban a végeredmény minden esetben ugyanaz volt: a kivitelezés csak részben vagy egyáltalán nem valósult meg, írja a police.hu.

Az ügyfelek egy része kifizette a megállapodásban szereplő teljes összeget, és olyan is akadt, aki csak előleget. Az ügyvezetőknek feltehetőleg szándékukban sem állt az építkezéseket elkezdeni vagy befejezni, ugyanis a cég anyagi helyzete miatt erre nem is lett volna lehetőségük. A két kivitelezőt november 7-én otthonaikban állították elő. A kecskeméti nyomozók vizsgálják, hogy elkövettek-e más személy sérelmére is bűncselekményt.

Frissítés (18:07):

Információnk szerint több cég is érintett lehet az ügyben, amiről későbbi írásunkban még szót ejtünk. Ha van információjuk az ilyen esetekről, vagy esetleg károsult, megírhatják a történetüket, akár névtelenül is a szerkesztoseg@kecsup.hu e-mail címünkre.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...