fbpx
19 C
Kecskemét
2024. április 27., szombat

FRISS HÍREK

Az Origo szerint arról is a kecskeméti „botránypálya” tehet, hogy a Genk ellen sem nyert a Fradi

- Advertisement -

„A botránybíró és a kecskeméti botránypálya elvett egy győzelmet a Fraditól” – írja az Origo. Igen ám, csakhogy nem a zöld-fehérek hétvégi kecskeméti zakója már a téma, hanem az FTC csütörtöki, Genk elleni Európa Konferencia Liga meccse, amelyen 1:1-et játszottak hazai pályán a belgák ellen. 

Írtunk arról, hogy NER-sajtóban példátlan össztűz zúdult a Kecskeméti TE-re és Kecskemétre, miután múlt hétvégén a Széktói Stadionban – a sok eső miatt kétségkívül vizes, mély talajú pályán – 2:1-re megverték a Ferencvárost. Az Origo több ízben egyenesen kecskeméti botrányról értekezett, a Magyar Hírlap szerint „Vágóhídra küldték a futballistákat Kecskeméten”, a Mandiner pedig a kecskemétieket okolta azért, hogy nem halasztották el a meccset, holott a játékvezető döntött úgy, hogy mérkőzzenek meg a felek. A kormánymédia által produkált jelenségre a Telex is felfigyelt.

Becsípődött az Origonál a KTE és a kecskeméti pálya/ Forrás: Origo.hu

Az FTC csütörtökön a Genk ellen játszott, a pályára ezúttal nem lehetett kifogásuk, hiszen hazai környezetben, a Groupama Arénában fogadták a belgákat. A meccs vége 1:1 lett, az Origo szerint a vendégek „egy védhetetlen bírói döntés miatt” tudtak egyenlíteni. Magyarán, a játékvezetőt is okolják.

Hasonló cikkünk:  Mondd, Te kit választanál? - pillanatnyi helyzetjelentés a kecskeméti politikáról

Na és még mit? Elsőre, második, és sokadik nekifutásra is elég hihetetlen, de tény: a kecskeméti pályát. A meccs tudósításának ugyanis ezt a címet sikerült összehozniuk: „A botránybíró és a kecskeméti botránypálya elvett egy győzelmet a Fraditól”. Lementettük ez a sajtótörténeti ritkaságot, hogy megőrizzük az utókornak.

Forrás: Origo.hu

Hogy a múlt vasárnap délután Kecskeméten lejátszott mérkőzés miben és hogyan akadályozta meg a zöld-fehéreket, hogy zakóval küldjék haza a belgákat, azt sajnos már nem fejti ki az Origo, egyetlen szóval sem (mondjuk a cikkben azt is elfelejtik leírni, hogy melyik kupasorozatban játszott a Fradi, mintha titkolnák, hogy a harmadik számú Konferencia Ligában, persze félreértés ne essék, örömteli, hogy itt még szerepelnek).

Pedig igazán sokakat érdekelne, főleg itt Kecskeméten, hogyan jutottak erre a velős következtetésre az igen mélyre süllyedt Origonál. Ez a szenzációhajhász, teljességgel inkorrekt és Kecskemétre nézve sértő címadás a maga nemében páratlan bravúr, talán nagyobb, mint Vágó Leventéék győzelme a pestiek ellen. De gratulálni ehhez nem lehet, míg a lila-fehérek teljesítménye méltán válthat ki elismerést.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...