fbpx
3.6 C
Kecskemét
2024. február 22., csütörtök

FRISS HÍREK

„Brüsszeles” pulcsiban várta a Kétfarkú Kutya Párt politikusa Novák Katalint

- Advertisement -

Múlt héten a Kecskeméti Rajzfilmstúdióba is ellátogatott „megtekinteni” a köztársasági elnök. Itt dolgozik animátorként Karikó Ágnes is, aki egyébként a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) színeiben politizál, és Novák Katalin érkezésekor – valószínűleg nem véletlenül – egy „Brüsszel adta nekem ezt a pulcsit” feliratú pulcsit viselt.

„Úgy voltam vele, hogy miért ne, ha utólag észreveszik, úgyse rakják ki… aztán mégis” – mondta el a Kecsup.hu-nak Karikó Ágnes, amikor megkérdeztük, hogy jött az ötlet, hogy felvegye a Kutyapárt „Brussels gave me this sweater” feliratú pulcsiját Novák Katalin látogatásakor. A róla készült és a Keol.hu-n megjelent fotó utána ugyanis elterjedt a neten, megosztotta az MKKP és a képen ugyancsak szereplő Szeberényi Gyula Tamás Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselő (korábbi alpolgármester) is – igaz, ő aztán letörölte, mikor kiderült a turpisság.

Mint Karikó Ágnestől megtudtuk, Novák Katalin csak a rajzfilmekről kérdezte, ő pedig válaszolt, egy-két mondatnál többet nem beszélgettek. A köztársasági elnök vélhetően nem vette észre, mi van a pulcsiján (noha a Kutyapárt viccesen úgy kommentálta a Keol.hu fotóját Facebook-oldalán, hogy „Novák Katalin ellátogatott kecskeméti szervezőnk és 2022-es jelöltünk munkahelyére, hogy megtekintse a pulcsiját”, de a fotón is látszik, hogy Novák azért inkább a monitort figyeli, és kicsi rá az esély, hogy tudta volna, ki mellett áll).

Karikó Ágnesnek fogalma sincs, Szeberényi Gyula Tamás Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselő (korábbi alpolgármester) felismerte-e, és észlelte-e helyszínen a geget.
„Bár igaz, hogy ellene indultam a választáson múltkor… de nem hiszem, hogy foglalkozott volna velem akár akkor, akár azóta. Nem szóltam neki vicceset, nem nagyon számítottam rá, hogy egyáltalán odaállnak az én asztalomhoz is (nem volt ilyen a forgatókönyvben), úgyhogy csak válaszoltam a feltett kérdésre és ennyi. 😀” – írta megkeresésünkre Karikó Ágnes.

Hasonló cikkünk:  Orbán Viktor levélben kér adományt a Fidesz kampányára

„Előtte pár órával jöttek a TEK-esek amúgy, hoztak bombakereső kutyit és addig kiküldtek a szobából. Na annak a pasinak mondtam, hogy ne fáradjon, már van pegazus a telefonomon, de vagy nem hallotta, vagy nem hatotta meg 😀– árult el további kulisszatitkokat az elnöki látogatásról a rajzfilmstúdió munkatársa. Hozzátette: Novák Katalinnal nem vicceskedett, ő annál komolyabb ember, „és ami nem elhanyagolható tényező, komolyabb hatalommal is bír, ezáltal komolyabb szinteken is árt embereknek ahhoz, hogy csak úgy vicceskedni legyen kedvem vele…”

Mint azt megírtuk, múlt héten Kecskemétre látogatott a köztársasági elnök, aki három napon át turnézott Bács-Kiskunban. A definíció szerint a nép egységét szimbolizáló államfő kecskeméti ellenzéki politikussal nem találkozott, de a Fidesz városi, megyei képviselőivel és az országgyűlésiekkel igen. Novák első állomásaként a Kecskeméti Katona József Színház múlt szerdai előadását tekintette meg, majd ellátogatott a Mercedes Kosárlabda Akadémiára, az Univer hetényi üzemébe és a rajzfilmstúdióba is.

Az államfő programjairól szerkesztőségünknek semmilyen információt nem küldtek, nulla esélyt adva a kötelező regisztrációra, és így tudósításra, és a kormánypárti médiumok felé is az alábbi jelzéssel éltek a szervezők: „részben sajtónyilvános esemény (fotó és vágóképezési lehetőséggel)”, ami egyszerűen annyit takar, hogy interjúzási lehetőség nincs.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A Fidesz szerint kapacitás-áthelyezés történik, az ellenzék szerint bezárják az óvodákat Kecskeméten

A törvényben meghatározott maximális 25 főnél több gyermek vehető fel a Corvina, a Ferenczy Ida és a Kálmán Lajos...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...