Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Kiszabadult a kecskeméti börtönből a volt MVM-vezér

- Advertisement -

Kocsis István volt MVM vezérigazgató 3 év 4 hónap letöltése után szabadult a “parkettásnak” is becézett, egyszemélyes cellákkal berendezett, parkosított kerttel és teniszpályával rendelkező kecskeméti luxusbörtönből.

Kocsist 2019-ben az MVM 15 milliárd forintjának hűtlen kezelése miatt ítélték öt évre. A 24.hu úgy tudja, azért kerülhetett Kecskemétre, mert az elítélése után közvetlenül a fia vásárolt egy kis kecskeméti panellakást, ahová Kocsis a Leányfalu központjában álló, többhektáros birtokáról átjelentkezett. A büntetési helyszín kijelölésekor fontos szempont, hogy az elítéltek lehetőleg minél közelebb kerüljenek a lakóhelyükhöz.

A Direkt36 megírta, hogy Kocsis nem úgy töltötte le a büntetését, mint bármely más elítélt. A volt MVM-vezér 2022-ben több szűk körű, nukleáris témájú találkozón is megjelent, ami nem a börtönben zajlott, hanem a falakon túl.

via 444.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Papucs, törölköző, pléd sincs biztonságban a kecskeméti strandon?

A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban tapasztalható lopásokra figyelmeztető poszt terjedt el a Facebook-on. Talán javul majd a helyzet, július...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version