fbpx

FRISS HÍREK

Blikk: Ittasan okozott botrányt a kiskunfélegyházai polgármester egy étteremben

- Advertisement -

„Rendőrök és mentők is kiérkeztek a központi szórakozóhelyre, ahol a hírek szerint maga a köztiszteletben álló polgármester okozott botrányt. Csányi József minden valószínűség szerint kissé felöntött a garatra, majd egyesekbe belekötött, sőt, öngyilkossággal is fenyegetőzött, ami miatt behatoltak hozzá a hatóságok.” – írja a Blikk. A polgármester nem cáfolta a történteket.

A lap a városban próbált utánajárni a pletykának, hogy a kormánypárti Csányi József polgármester december 17-én valóban botrányt okozott-e egy helyi étteremben. A Blikk újságírója a sörözőben is érdeklődött, mi történt itt, de az egyik alkalmazott csak annyit mondott, erről ne kérdezzék.

– Úgy tudni, ittas volt, mivel a családi életében nem alakultak jól a dolgai. A hírek szerint azt hangoztatta, hogy véget vet az életének, s volt, akinek ezt meg is üzente. Ezután érkeztek ki az otthonához a mentők és a rendőrök – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő helyi képviselő.

Hasonló cikkünk:  Átlátható a kecskeméti önkormányzat? Működik partnerség az önkormányzat, a képviselő és a választó között?

A Blikk telefonon kereste a polgármestert, aki vissza is hívta munkatársukat, ám, amikor közölték, hogy az ominózus vasárnapi események miatt keresik, hogy megismerjék az ő verzióját, csupán annyit felelt:

– Köszönöm az érdeklődésüket, de akkor maguk már úgyis tudnak mindent. Nem élnék a lehetőséggel, sok sikert, viszontlátásra – mondta udvariasan, majd letette a telefont.

Kerestük a kiskunfélegyházi jegyzőt és kérdeztük a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is, hogy történt-e intézkedés aznap Kiskunfélegyházán, indult-e eljárás, van-e gyanúsított. A válaszok érkezése után új cikkben számolunk be a fejleményekről.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...