fbpx

FRISS HÍREK

Nehezen használható és rossz állapotú a kórházi parkoló Kecskeméten – videó

- Advertisement -

Túlzsúfoltság, káosz, tolatás, kerülgetés, padkára ugratás, sártenger vagy épp korcsolyapálya fogadja a gépjárművel érkezőket a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház parkolójában egy olvasónk beszámolója szerint, aki az áldatlan állapotokról videót is készített.

Szerkesztőségünkbe érkezett egy levél, amelyben olvasónk elkeseredettségét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy 2023-ban egy európai országban milyen állapotok fogadják azokat, akik a megyei kórház járóbeteg ellátására érkeznek gépjárművel.

Az észrevételeit megfogalmazó úr elmondása szerint nemrég térműtéten esett át, kiegészítve egy öt hétig tartó hányós-hasmenős vírussal, amit a kórházban szedett össze, de panaszai mégsem erről szólnak. A térdműtétet követően ugyanis rehabilitációs tornára kell járnia, ám megfogalmazása szerint a kórházi parkoló minden szempontból alkalmatlan arra, amire kitalálták.

– Egy forgalmi rend kialakítása hatalmas segítség lenne az emberiségnek, hiszen nem parkolnának az autók az íveken, így talán közlekedni is lehetne. Nem kellene 50-100 métereket tolatni, vagy padkára ugratni a másik autó elkerüléséért

– fogalmaz levélírónk.

Az út közepén várakozó autósok szintén nehezítik a közlekedést, akiket a szűk hely és a szemből is érkező forgalom miatt alig lehet kikerülni.

Hasonló cikkünk:  Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

– Lehet érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy a legközelebbi parkolóhelyeket csak nyugdíjas igazolvánnyal lehessen használni, így biztosítva a könnyebb megközelíthetőséget az idősek számára. Persze ezt ellenőrizni is kellene, de ebben úgyis jók a közteresek – írja olvasónk.

Kardinális kérdésként vetődik fel a parkoló állapota is.

– Ha esik az orvosi papírok mellé a gumicsónakot is vigyük, mert autóból kiugrani csak abba érdemes – próbálja viccel elütni a helyzet élét olvasónk. – Amikor havazott akkor az fogadta az embert, aztán pedig a latyak, egyik sem lett eltávolítva. Majd amikor ezek a tavak lefagytak, az emberek korcsolyáztak az autókkal és reménykedtek, hogy senkinek nem csúsznak neki.

Olvasónk véleménye szerint

„összességében rég kinőtte ez a város magát, és talán itt lenne az ideje egy megyeszékhelyhez méltóan viselkedni.”

 

Ha Önnek is vannak hasonló tapasztalatai írja meg kommentben, vagy a  szerkesztoseg@kecsup.hu email címre.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...