fbpx

FRISS HÍREK

Színes kis sapkákat kötött a nyugdíjas klub az újszülötteknek

- Advertisement -

Kötött sapkákat adományozott a Hunyadivárosi Nyugdíjas Klub a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztály újszülött babái részére – adta hírül az intézmény közösségi oldalán.

A szorgos kezek alkotta kis sapkákat nagy szeretettel adták át a nyugdíjas klub tagjai, Kutiné Márti, Kerekes Sándorné Rózsa, Magyarné Ildikó, Novákné Ibolya, Kerekesné Mónika, melyet Vidéki-Nagy Renáta vezető ápoló köszönt meg a legkisebbek nevében.

A kötött kis sapkák speciális antiallergén fonalból készültek. Fotó: Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház Facebook

A nagyszerű kezdeményezés Kuli Józsefné Erzsike klubvezető támogatásával jöhetett létre, ugyanis a speciális antiallergén fonal beszerzésének anyagi terhét szintén a klub vállalta magára. A kis sapkák pedig jól jönnek ebben a hidegben.
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Csoportosan küldtek el dolgozókat a kecskeméti Mercedes-gyárból

Olvasónktól értesültünk arról, hogy a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban hirtelen, az előzetes kommunikációval ellentétesen közölték több kölcsönzött munkavállalói csoporttal, hogy...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...