fbpx
9.1 C
Kecskemét
2024. február 28., szerda

FRISS HÍREK

Brutálisan bántalmazott két diáklány egy harmadikat egy kecskeméti általános iskolában (videóval)

- Advertisement -

Kedd este érkezett hozzánk olvasói levélben egy videó, amelyben jól látható, hogy két felső tagozatos diáklány előbb verbálisan majd fizikálisan is inzultál egy harmadikat.

A levél küldőjének beszámolója és a felvételek alapján is látszik, hogy az eset a kecskeméti Lánchíd utcai Általános Iskolában történt és a videó az egyik hetedikes osztály szülői csoportjában kering. Olvasónk szerint az iskola szeretné eltusolni az ügyet, egyelőre nekünk sem sikerült utolérnünk az intézményvezetőt.

A videón látható, majd kis szünet után hallható is, hogy két diáklány előbb verbálisan inzultál egy harmadikat az osztályteremben, miközben arra biztatják, hogy álljon ki ellenük. Ezt követően az egyik bántalmazó a lány karjánál fogva rántja arrébb a sértettet úgy, hogy az egész pad felborul közben. A megtámadott lány erre menekülni próbál, elhagyja az osztálytermet, de bántalmazói a folyosóra is követik, ahol először a pulóvere kapucnijánál, majd a hajánál fogva rángatják le a földre és ketten is rugdosni, ütni kezdik. Egy idő után a lánynak sikerül felállnia és ismét menekülni próbál, de az egyik társa még ekkor is ököllel üt a fejére egyet.

Hasonló cikkünk:  Két Yoda őrzi Kecskemét spirituális egyensúlyát

A beszűrődő hangok alapján a felvételt szintén egy diáktárs készítette, aki a filmezés közben, hol lekutyázza, szidja a bántalmazott lányt, hol biztatja a támadókat.

A történtekkel kapcsolatban szerda reggel kerestük Boldog Andrea intézményvezetőt, ám csak a titkárságig jutottunk, ahol egyelőre türelmünket kérték, mert az intézményvezetőnek órái vannak, és leghamarabb délben elérhető, intézményvezető-helyettest pedig nem kapcsoltak nekünk, úgyhogy kérdéseinket emailben is elküldtük. Amint sikerül utolérnünk az igazgatót, jelentkezünk a friss információkkal!

Hírportálunk úgy értesült, hogy létezik egy másik, közel negyedórás videó is, amelyben a két lány folyamatosan, verbálisan alázza diáktársukat. A bántalmazó páros állítólag rettegésben tartja az iskola tanulóit, de szüleik jelentős összeggel támogatják az intézményt, ezért az iskola igazgatója nem akart ebből ügyet csinálni. Úgy tudjuk a bántalmazott lány szája felrepedt és mellkasi sérülései is vannak. Az intézmény vezetőjét többszöri megkeresésre sem sikerült utolérnünk.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Miért jönnek és mennyit keresnek az ázsiai vendégmunkások, és valóban kirúgják miattuk a magyarokat?

Régóta központi téma és borítékolhatóan sokáig még az is lesz a harmadik országbeli - fülöp-szigeteki, indiai, vietnámi, mongol, kirgiz...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...