fbpx

FRISS HÍREK

Brutálisan bántalmazott két diáklány egy harmadikat egy kecskeméti általános iskolában (videóval)

- Advertisement -

Kedd este érkezett hozzánk olvasói levélben egy videó, amelyben jól látható, hogy két felső tagozatos diáklány előbb verbálisan majd fizikálisan is inzultál egy harmadikat.

A levél küldőjének beszámolója és a felvételek alapján is látszik, hogy az eset a kecskeméti Lánchíd utcai Általános Iskolában történt és a videó az egyik hetedikes osztály szülői csoportjában kering. Olvasónk szerint az iskola szeretné eltusolni az ügyet, egyelőre nekünk sem sikerült utolérnünk az intézményvezetőt.

A videón látható, majd kis szünet után hallható is, hogy két diáklány előbb verbálisan inzultál egy harmadikat az osztályteremben, miközben arra biztatják, hogy álljon ki ellenük. Ezt követően az egyik bántalmazó a lány karjánál fogva rántja arrébb a sértettet úgy, hogy az egész pad felborul közben. A megtámadott lány erre menekülni próbál, elhagyja az osztálytermet, de bántalmazói a folyosóra is követik, ahol először a pulóvere kapucnijánál, majd a hajánál fogva rángatják le a földre és ketten is rugdosni, ütni kezdik. Egy idő után a lánynak sikerül felállnia és ismét menekülni próbál, de az egyik társa még ekkor is ököllel üt a fejére egyet.

Hasonló cikkünk:  Kezdődik a Tavaszi Fesztivál, mellyel búcsúzik a Bohém Fesztivál

A beszűrődő hangok alapján a felvételt szintén egy diáktárs készítette, aki a filmezés közben, hol lekutyázza, szidja a bántalmazott lányt, hol biztatja a támadókat.

A történtekkel kapcsolatban szerda reggel kerestük Boldog Andrea intézményvezetőt, ám csak a titkárságig jutottunk, ahol egyelőre türelmünket kérték, mert az intézményvezetőnek órái vannak, és leghamarabb délben elérhető, intézményvezető-helyettest pedig nem kapcsoltak nekünk, úgyhogy kérdéseinket emailben is elküldtük. Amint sikerül utolérnünk az igazgatót, jelentkezünk a friss információkkal!

Hírportálunk úgy értesült, hogy létezik egy másik, közel negyedórás videó is, amelyben a két lány folyamatosan, verbálisan alázza diáktársukat. A bántalmazó páros állítólag rettegésben tartja az iskola tanulóit, de szüleik jelentős összeggel támogatják az intézményt, ezért az iskola igazgatója nem akart ebből ügyet csinálni. Úgy tudjuk a bántalmazott lány szája felrepedt és mellkasi sérülései is vannak. Az intézmény vezetőjét többszöri megkeresésre sem sikerült utolérnünk.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...