fbpx

FRISS HÍREK

Összeverekedett két fideszes politikus a keceli kocsmában (videó)

- Advertisement -

A Mindenki Magyarországa Néppárt (MMN) birtokába került annak a térfigyelőkamerának a felvétele, amelyen mintha az lenne látható, amint egy keceli sörözőben két helyi fideszes politikus egymásnak esik, tudatta a párt Facebook-oldalán, ahol a videót is közzétették – számol be róla az RTL.

Az RTL úgy tudja, hogy vélhetően a verekedést kezdeményező fideszest a párt elindítja az önkormányzati választásokon Kecelen.

Az RTL úgy tudja, hogy a videón az ütéseket kapó-álló

Dr. Agócs Ákos képviselő, a Kulturális, Sport és Idegenforgalmi Bizottság elnöke lemondott megbízatásáról.

Az MMM szerint Agócs Verba Józseffel, a Kecel Városi Sportcsarnok vezetőjével kapott össze, akit Haszilló Ferenc polgármester bízott meg hivatalával. Azt írják: „Verba idén Haszilló oldalán indul a választáson képviselő-jelöltként. A helybéliektől úgy hallottuk, hogy Agócs korábban különösen jó viszonyt ápolt Haszillóval, de az évek során némileg elhidegültek: elképzelhető, hogy ennek lehetett köze a Verba és Agócs közti konfliktushoz.”

Hasonló cikkünk:  Helyreigazítás és rendőrségi nyomozás a Kecskeméti Médiacentrum érintettségével

„A tettlegességig fajult vita mindkét sérültjét kórházi ellátásban részesítették. Vélhetően látlelet is készült, és az ügyben feljelentés is történt” – írja az MMN.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...