fbpx

FRISS HÍREK

Lefotózták a Fidesz leendő képviselő-jelöltjeit, a „stylist” az önkormányzat kommunikációs vezetője volt

- Advertisement -

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester oldalára felkerült egy fotózásról készült videó, a szövegből az derül ki, hogy a résztvevők lehetnek a Fidesz jelöltjei (vagy a kormánypártok által támogatott jelöltek) a júniusi önkormányzati választáson. Van köztük sok „régi motoros”, jelenlegi képviselő, és több „újonc”. A fotózás érdekessége volt, hogy az önkormányzat kommunikációs vezetője igazította meg a férfiak nyakkendőjét és ellenőrizte a nők sminkjét.

„Egy professzionális, Kecskemétért dolgozó csapat így készül a nagy megmérettetésre. Elszántság, tehetség és tudás – ez jellemzi városunk és az ország legsikeresebb politikai családját. Mi vagyunk az a csapat, amelyik az itt élőkkel sikerre tudja vinni a jövőben is ezt a várost. Kecskemét mindenek előtt! Június 9-én is csak a Fidesz!” – ezzel a szöveggel tett ki Szemereyné Pataki Klaudia polgármester egy videót a Facebook-oldalára szerdán (március 13-án).

A látottakból és a poszt szövegéből nem nehéz arra következtetni, hogy itt bizony az önkormányzati választásról és a kormánypártok tervezett polgármesterjelöltjéről és képviselőjelöltjeiről lehet szó. Mivel a csoportfotózáskor középen Szemereyné Pataki Klaudia áll, ahhoz sem kell nagy jóstehetség, hogy hivatalos bejelentés híján is elkönyveljük, ő indul a Fidesz színeiben a polgármesteri székért.

Feltűnnek a videón jelenlegi képviselők is, így például Fekete Gábor (a közgyűlési Fidesz-KDNP frakció vezetője), Jánosi István, Lévai Jánosné, Leviczky Cirill, Nemcsik Mátyás, Papp Zoltán, Pászti András, Sipos László és Szamler László.

És vannak új arcok is, mint például Gál Zsombor, a Hírös Sport Nonprofit Kft. marketing munkatársa, a Lendületben a Széchenyivárosért Egyesület elnöke, akit már jóideje, vagy egy éve szisztematikusan építenek fel (mi a Zöld Küldetés Egyesület tavaly márciusi faültetési eseményén találkoztunk vele először, ide Szamler Lászlóval közösen érkezett), és feltűnően jó a sajtója az önkormányzati médiában, számtalan – nem túl fajsúlyos – esemény kapcsán fotózzák, nyilatkozik – egyelőre mint az egyesület elnöke vagy a Hírös Sport munkatársa. Csak pár példa a hiros.hu-ról, ahol Gál Zsombor:

  • mézeskaláccsal kedveskedik
  • tekeversenyen gurított
  • sportbálról nyilatkozik
  • a szabadidőközpontban épült játszótérről nyilatkozik
  • a Lánchíd utcai iskola melletti sétányról nyilatkozik
  • a széchenyivárosi Családi kvaterkáról nyilatkozik
  • a KTV Kiemelő műsorának vendége volt
  • pontyok telepítéséről számol be
  • feltűnt egy MCC-s pódiumbeszélgetésen.
Hasonló cikkünk:  Elindult Magyar Péter mozgalma, a Talpra Magyarok Közössége

A videó érdekessége, hogy többször feltűnik rajta Takács Valentina, az önkormányzat kommunikációs vezetője is, amint éppen nyakkendőt igazít a férfiaknak (Gál Zsombornak, Szamler Lászlónak, Papp Zoltánnak), vagy nézi a hölgyek sminkelését és a fotózást. Hogy ez egy kommunikációs vezető feladatai közé tartozik-e, abban nem vagyunk biztosak (több köze lenne a munkájához, ha az újságírói kérdésekre válaszolna, mert mi sajnos rendre hiába keressük).

Az EP-, önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás kampánya egyébként április 20-án kezdődik meg. A jelölő szervezetek és a jelöltté válni kívánó választópolgárok ettől a naptól kezdve gyűjthetik a jelöltséghez szükséges ajánlásokat.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...