fbpx

FRISS HÍREK

Elektromos grillek bárhol, bármikor

- Advertisement -

Ahogy jön a jó idő, a grillezés ismét előkerül. Sokan rajonganak a grillételekért, de a vele járó előkészületeket már kevésbé szeretik. Van amikor az időjárás romlik el, máskor térhiány az akadály. Ha Önnek se a tűzcsiholás, se a füst nem hiányzik, akkor is van megoldás!

Jó hír, hogy elektromos sütőkkel is megteremthető az igazi grillezés élménye! Számtalan berendezést gyártanak ma már erre a célra, például a BonAir.hu STEBA elektromos grillsütői közül bármelyik ideális választás lehet. Legyen az mini, asztali, kontakt-, BBQ- vagy akár állógrill, amire Önnek szüksége van, sokféle eszközt megtalál itt!

Az elektromos grillezők működése

Ahogy a nevük is jelzi az e-grillsütők elektromos árammal működnek, nincs is semmi másra szükség a használatukhoz. Ennek köszönhetően az év bármely szakaszában, bármilyen időjárási tényezők mellett, bárhol egyszerűen és gyorsan lehet velük sütni.

Társasházakba is kiváló

Ön vágyik a grillezésre, de nincs kertje, ahol felállíthatna egy faszénnel vagy gázzal működő grillsütőt? Akkor jól jönnek az elektromos típusok! Sütés során nem kell semmilyen melléktermékre, füstre vagy koromra számítani, ezért biztos, hogy a szomszédokat sem fogja zavarni.

Előnyük még, hogy könnyen tisztíthatók, nem kell kapargatni róluk az odaégett maradékokat. Csak elektromos hálózatra kell csatlakoztatni, és máris indulhat a grillparty!

Hasonló cikkünk:  Nyilvánosságra került Magyar Péter beígért hangfelvétele, kiderül majd mire lesz elég

Kontakt és állógrillek

200 °C felett, akár még 240 fokon is tudunk sütni a kontakt grillezőkkel. Működésük lényege, hogy mindkét oldalán érintkezik az étel a felülettel. Ennek eredményeként hirtelen átsütést tesznek lehetővé. A STEBA készülékek Low-Fat technológiájával is fel vannak szerelve. Így gyorsan, egészséges fogásokat lehet velük készíteni, melyeket diéta esetén is jól be tudunk illeszteni az étrendünkbe.

Amennyiben teraszon szeretnénk grillezni vagy a klasszikus “körülállós” élményre vágyunk, akkor sincs probléma! Az elektromos típusok között vannak úgynevezett állógrillek is. Ezeknek a lába kivehető, így asztali verzióként is jól funkcionálnak. Sütőlapjuknak köszönhetően nagyobb húsadagok is egyszerűen kisülnek rajtuk, de lassabb vagy BBQ grillezéshez is kiválóak.

Mini grill

Mivel kisebb méretű a társainál ez a típusú grillsütő, ezért gyorsabban felmelegszik és kevesebb energiát használ fel. Ha csak egy vacsorát vagy kisebb adag ételt szeretne készíteni vagy melegíteni, akkor ideális választás lehet.

Vannak, akik elutasítják az elektromos grillsütőket amiatt, mert az így készült ételeknek nincs jellegzetes, füstös íze. Ezen segíthet a STEBA e-füstölője, a Smoking BOX. Elemmel és fachipsszel működik, és természetes füstaromát kölcsönöz a sülteknek. Innentől pedig már semmi nem lehet akadály, hogy beltérben is ugyanazt a kulináris élményt kapjuk, mint egy kültéri grillezés során!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Két új kecskeméti polgármesterjelölt – bővülhet még a számuk

Hódi Zsuzsanna, a Mi Hazánk és Király József, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltje is leadta - Szemereyné...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...