fbpx

FRISS HÍREK

Szoborimitátort keresnek a Mosónő helyére napi 8 órában

- Advertisement -

Egy kis hétindító humor a Kecskeméten Hallottam csoportból, amelynek posztja szerint a városgazdaság szobor hiánypótló lakossági felhívást adott ki, hogy a nemrég elszállított ikonikus Mosónő szobrot napi 8 órában pótolni tudják.

A leírás szerint napi húszezer forint díjat kap, aki a szobor talpazatának felújításáig napi 8 órában beáll pótolni a köztéri alkotást.

Marton László ikonikus alkotása egy 5X5 méter sekély medencében, 70X70 centiméteres talapzaton guggoló női akt, aki éppen a víz felett tartja a nedves ruhát. Mögötte féloldalt gyenge, kissé kiemelkedő vízsugár.

Forrás: Kecskeméten Hallottam FB csoport

A szöveg tanúsága szerint egy lelkes helyi nyugdíjas állítólag már fel is csapott Mosónőnek, de valljuk be, ez a póz azért megterhelő, ezért 4 órában, a fenti összeg feléért továbbra is keresik a kollégákat.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...