fbpx

FRISS HÍREK

Tetten érte a szemetelőket a Kecskeméti Városrendészet

- Advertisement -

Nem volt szerencséje annak a 3 fős társaságnak, akik többek között bontásból származó építési törmeléket, nagy mennyiségű hungarocellt és egy motorblokkot szerettek volna elhelyezni Homokbányán, a régi laktanya területén.

Az elkövetők egy FORD Transit platójáról lapátolták le a veszélyes hulladékot is tartalmazó szemetet, amikor a külterületi járőrszolgálatot ellátó városrendészek tetten érték, majd igazoltatták őket.

 

Forrás: Kecskeméti Városrendészet

Az illegális hulladékot elhelyezők a felügyelői intézkedést követően ugyan visszapakolták a szemetet az autó platójára, majd a 2700 kg súlyú hulladékot a hulladékudvarba szállították, azonban ezen cselekedetük sem mentesíti őket az általuk elkövetett jogsértés következményeitől.

Forrás: Kecskeméti Városrendészet

Dr. Német Zsolt, a Városrendészet vezetője továbbra is arra kéri a lakosságot, hogy segítsék a Városrendészet munkáját, hiszen az illegális hulladék megszüntetése, illetve felszámolása közös érdekünk. Amennyiben illegális hulladék elhelyezését észlelik, vagy lerakóhelyet látnak, kérem, hogy hívják a Városrendészetet a 20/621-5599-es számon, vagy használják az intézmény honlapján lévő lakossági bejelentő felületet.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Orbán és Gyurcsány is csütörtököt mondott Kecskemétre (galériával)

Úgy tűnik Kecskemét lesz a 2024-es választások metszéspontja, ahol a párhuzamosok mégis találkoznak, ugyanis információink szerint egy napon látogat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...