fbpx
26.5 C
Kecskemét
2024. június 23., vasárnap

FRISS HÍREK

A Kecskeméti Konzerv Kft. Tiborczhoz köthető tőkealaphoz kerül

- Advertisement -

A 250 főt foglalkoztató Kecskeméti Konzerv Kft. a Tiborcz Istvánhoz köthető Főnix Magántőkealap egyik cégéhez kerülhet, már csak a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyása hiányzik.

„A tranzakció által a stratégiai fontosságú élelmiszer és konzervipar területén tovább nő a magyar tulajdon aránya.” A 2005-ben alapított cég tavaly 22 milliárd forintos forgalmat bonyolított. A társaságban megmarad a jelenlegi menedzsmentnek egy kisebbségi tulajdonrész.

Magánhasználatú és -kezelésű alapként 50 milliárd forint tőkét zsebelt be a Főnix Magántőke alap a Magyar Fejlesztési Bank ún. krízis tőkeprogramjának egyik legnagyobb kedvezményezettjeként. A Tiborcz-kör ebből szállt be a Mollal és Jellinek-féle Riverland-alappal közösen a zöldenergia-projektekben utazó Alteo Nyrt.-be, illetve jelent meg a Kopaszi Gát-projektben, és a Dürer Kert helyén épülő komplexumban.

via 444.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Háromról két műszakra áll át a Mercedes-gyár júliusban, kérdés még, hány dolgozótól válnak meg

A KecsUP szerkesztősége úgy értesült, hogy a kecskeméti Mercedes-gyár július 22-től két műszakos munkarendre áll át, amely állítólag tartós...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...