fbpx
15.3 C
Kecskemét
2024. július 27., szombat

FRISS HÍREK

Balogh József: csak az ellenfelei emlegetik a vak komondoros esetet

- Advertisement -

A vak komondoros Balogh József, Fülöpháza egykori polgármestere, és a Fidesz parlamenti frakciójának volt képviselője visszatérne függetlenként a polgármesteri székbe – írtuk meg mi is egy hónappal ezelőtt.

Balogh az újrázás kapcsán a Blikknek nyilatkozott, a lapnak elmondta, hogy nem tervezte a visszatérést, azonban meglepetésként érte, hogy a lánya nem indul a választáson. Hozzátette: „az egészsége fontosabb, nagyon sok atrocitás érte, ezért a visszavonulás mellett döntött.”

Nagyné Balogh Csilla nyolc éve vezeti a települést, amióta apját 2016-ban jogerősen felfüggesztettre ítélték, majd lemondott a polgármesterségről. Balogh József gazdálkodóként él a Fülöpháza határában lévő tanyáján, de önkormányzati képviselőként jelenleg is van beleszólása a falu életébe, lángossütéssel, amerikaipalacsinta-készítéssel egybekötött fogadóórákat is szokott tartani.

A lapnak elmondta, a lánya az utolsó testületi ülésen jelentette be, hogy nem indul, és szeretné visszaadni ezt a státuszt az édesapjának. Elmondása szerint akkor még gondolkodási időt kért.

Hasonló cikkünk:  A megafonos kiképzésen résztvevők többsége nem szerzett mandátumot

„Működik Fülöpházán egy 60 felettiek klubja, a tagjai kapacitáltak leginkább. Végül azt mondtam, rendben, ha megválasztanak, még egy utolsó ciklust végigcsinálok, aztán tényleg jöhet egy fiatal” – nyilatkozta Balogh.

Szerinte akik felkérték, az eredményeit nézik, és csak az ellenfelei emlegetik a vak komondoros esetet. „Azért 2010 óta a község élén álltam, utána pedig a lányom. Mindig azon voltunk, hogy gyarapodjunk, több legyen a település vagyona”. Hozzáfűzte, hogy „bármi is történt, szerintem az elmúlt tizennégy esztendőben megszerzett bizalom elegendő lehet a győzelemhez. Hárman állunk startvonalhoz. Én bírom majd, engem már megedzett a politika.”

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Csoportosan küldtek el dolgozókat a kecskeméti Mercedes-gyárból

Olvasónktól értesültünk arról, hogy a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban hirtelen, az előzetes kommunikációval ellentétesen közölték több kölcsönzött munkavállalói csoporttal, hogy...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...