Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Kreatív kampány, vagy inkább dedós szint a Fidesz legújabb videója?

- Advertisement -

A Magyar Nemzetben egy Apuka, alias Tóth Tamás Antal, a Tények egykori második embere kissé hisztérikus hangvételben úgy fogalmazott:

„Te normális vagy, Gergő? Van neked felelősségérzeted? Nem, Gergő, nem adom a fiaimat! Gergő, te egy szar ember vagy, amikor kijelented, hogy Magyarország hadban áll Oroszországgal. Te nagyon szar ember vagy, Gergő!”

A Fidesz azonban a kemény vonal helyett mást választott, egy videót, amiben Karácsony Gergely főpolgármester vélt háborúpártisága helyett most épp a jól ismert Gyurcsány-szálat gondolták tovább. A felvezető így szól:

„Bébi Gyurcsánynak csúfolja mindenki, mert azt teszi, amit Gyurcsány kér.”

A videóban a hamarosan nyilván hatalmas népszerűséget magáénak tudható Bébi Gyurcsány kalandjai című képregénybe lapozhatunk bele. Az első részben Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára egy babakocsiban tolja a pityergő Karácsonyt.

„Miért sírsz, kisfiam?” – kérdezi tőle az aggódó Gyurcsány apuka. Karácsonynál azért tört el saját elmondása szerint a mécses, mert mindenki Bébi Gyurcsánynak hívja, mivel „teleraktam az embereiddel a Városházát.

A kis Karácsony kezében ekkor feltűnik egy Barbie és egy Ken, előbbi fejére Tüttő Katát, utóbbira Márta Imrét montírozták.

Na, pont ezért vagy te ilyen jó fiú” – dicséri meg Gyurcsányapu, de hirtelen feltűnik egy pár, akik álmélkodva mutatnak rá a babakocsira:

NÉZD! OTT A BÉBI GYURCSÁNY!!!

Erre az apró kisbaba még nagyobb sírásba kezd, apukája azonban rögvest meg is vigasztalja: „Csak tedd, amit mondunk, kisfiam, és minden rendben lesz.

A videó végén a konklúzió a következő: „Zárjuk le végre ezt a kínos sztorit”. És persze egy emlékeztető, hogy június 9-én „csak a Fidesz”.

via 444.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„A kocsmák ideje szép lassan, de biztosan lejár” – interjú a Szívós borozó tulajdonosával, Tóth Imrével

Eltűnőben van a klasszikus kocsmakultúra, mára szinte csak törzsvendégek járnak Kecskemét egyik legrégebbi kocsmájába, a Szívós borozóba. Tóth Imrével,...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version