Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Mi a helyzet most az online sportfogadási piacon?

- Advertisement -

Felkavarta az állóvizet, amikor a bet365 bejelentette, hogy kivonul Magyarországról. Mindennek pedig leginkább az volt az oka, hogy Magyarországon a jogszerű működéshez az online sportfogadási irodákban nyilvántartásba kell vetetni magukat, és engedélyért folyamodni, majd betartani az ügyfélvédő előírásokat. 

Hogy érzékeltessük, világszinten mekkora erőt is képvisel ez a cég, a 2022-es bevétele elérte az 1291 milliárd forintnyi összeget, amely közel nyolcszorosa a Szerencsejáték Zrt. éves bevételének.

Az események hozadéka

Amennyiben szeretnél az újdonságokról bővebben is olvasni, akkor mindenképpen keresd fel az OH Sports blogját, ahol számtalan cikket olvashatsz a témában.

Visszatérve a témához, a Szerencsejáték Zrt. egyeduralkodóvá vált a piacon, amelyet a TippmixPro online portál megújításával még inkább megalapozott. A vadiúj funkcióknak köszönhetően ugyanis a szolgáltatásuk világszínvonalúvá vált. 

És akkor azt még nem is említettük, hogy a fogadási események száma az előzetesen fogadhatóak tekintetében háromszorosára, az élő mérkőzések esetében pedig tízszeresére növekedett.

Az átállás nem volt zökkenőmentes

Már több, mint fél éve annak, hogy a tippadó oldalak, köztük az OH Kompánia is, átálltak a megújult a TippmixPróra, és szerencsére most már minden olajozottan működik, de azért az első pár hétben volt néhány fennakadás a szolgáltatásokban. 

De a Szerencsejáték Zrt. abszolút segítőkész volt, hiszen folyamatosan vezette be az újításokat. Továbbá a tippadó oldalak is arra törekedtek, hogy hetente osztályozzák a követhetőséget, és a kapott számokat összevessék azokkal, amelyek az ügyfeleik által megválaszolt kérdőívekből származnak. 

A felhasználók többsége egyébként előszeretettel használja a TippmixPrót, mivel rendelkezik magyarországi licensszel, így könnyedén és adómentesen lehet kifizetést indítani. Ennek köszönhetően pedig akár több millió forintot is lehet tisztán, adómentesen nyerni, ami a bet365 esetében nem volt elmondható.

Így még azt is hajlamosak elnézni, hogy olykor-olykor 1-1 piacra tétkorlátozást kapnak. Bár azt hozzá kell tennünk, hogy ez egyáltalán nem fordul elő gyakran. Az sokkal nagyobb fejfájást okoz, hogy egyes piacokon nagyon résen kell lenni, mivel a bukmékerek viszonylag hamar leveszik az adott eseményt az oldalról és csak nyomottabb oddson, vagy line változással teszik vissza.

Mindenki bizakodva várja a jövőt

Összességében az elmúlt félév tapasztalatai abszolút biztatóak voltak, és a tippadó oldalak bíznak abban, hogy jövőben is legalább ennyire pozitív tapasztalatokkal szolgálhatnak majd a TippmixPróval kapcsolatban.

Bármi kérdésed felmerülne a témával kapcsolatban, keresd bátran az OH Kompánia szakértő munkatársait, akik igyekeznek majd mindenre választ adni!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Papucs, törölköző, pléd sincs biztonságban a kecskeméti strandon?

A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban tapasztalható lopásokra figyelmeztető poszt terjedt el a Facebook-on. Talán javul majd a helyzet, július...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version