A hazai médiavilág legismertebb arcaival találkozhatsz a KecsUP Országos Sajtónapján

Országos sajtónap a KecsUPpal

Gyere el és találkozz a hazai médiavilág legismertebb arcaival a KecsUP által szervezett Országos Sajtónapon, ahol a legolvasottabb hazai portálok (Telex, 444, HVG, Klub Rádió stb.) újságírói és a vidéki független sajtó képviselői mellett vendégünk lesz Gulyás Márton (Partizán) újságíró, és Puzsér Róbert publicista is. Kíváncsi vagy milyen a hazai független sajtó helyzete? Személyesen találkoznál a magyar sajtó legismertebb újságíróival? Érdekel Puzsér Róbert legújabb könyve? Akkor köztünk a helyed június 29-én!

Szerdán érkezik Magyar Péter Kecskemétre

- Advertisement -

Kedden és szerdán Bács-Kiskunban folytatja országjárását Magyar Péter. Kecskeméten szerda este 7-kor a Nulla kilométerkőnél mond majd beszédet a Tisza Párt alelnöke, EP-listavezetője.

A Talpra Magyarok Közössége által szerkesztőségünknek elküldött, és Magyar Péter Facebook-oldalán is közzétett program szerint a politikus pünkösdhétfőn Csongrád-Csanádot járja, este Szegeden zár.

Kedden Röszke és Kistelek után érkezik Bács-Kiskunba, először Kiskunfélegyházára, majd Kiskunmajsára, Kiskunhalasra és végül Bajára látogat.

Szerdán Kalocsán kezd, utána következik Kiskőrös, Solt, Szabadszállás, Lajosmizse és végül Kecskemét, ahol este 7 órakor a Kossuth téren, a Nulla kilométerkőnél mond majd beszédet.

Mint arról beszámoltunk, pár napja, múlt csütörtökön (május 16-án) Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc is Kecskemétre látogatott. A miniszterelnök beszédét egy zártkörű rendezvényen mondta el körülbelül 200 meghívott vendég előtt, az eseményre a sajtót beengedték, a Facebook-on élőben közvetítettük is. A DK elnöke pedig a Három Gúnár Rendezvényházban tartotta Tavaszi gyülekező elnevezésű, a Facebook-on nyilvánosan meghirdetett fórumát, amelyen körülbelül nyolcvan fő vett részt, ezt is élőben adtuk.

Magyar Péter programja Bács-Kiskunban: 

Május 21., kedd
12:10 Kiskunfélegyháza – Sarlós Boldogasszony templom, Petőfi tér
15:00 Kiskunmajsa – Központi Park, Fő utca
16:00 Kiskunhalas – Bethlen Gábor tér
19:00 Baja – Tóth Kálmán tér

Május 22., szerda
9:00 Kalocsa – Szent István király utca 2-4
10:30 Kiskőrös – Petőfi Sándor tér 5.
12:00 Solt – Vécsey Kastély, Posta utca 20.
14:40 Szabadszállás – Dózsa György utca 1.
16:30 Lajosmizse – Polgármesteri Hivatal előtt, Városház tér 1.
19:00 Kecskemét – Kossuth tér, Nulla km kő

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Alá kellett dúcolni a mentőfeljárót és a rendelőintézet gyalogos feljáróját a kecskeméti kórházban

A mentőfeljárót fémoszlopokkal, míg a rendelőintézethez felvezető gyalogos feljárót egyelőre fagerendákkal támasztották alá. Elég nagy foltokban kilátszik a vasbetonszerkezet. Olvasónk...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version