fbpx

FRISS HÍREK

Szijjártó az eddig sem tétlen megafonosokat bíztatta további internetes harcra

- Advertisement -

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is részt vett hétfőn a Megafon Millenárison tartott rendezvényén, ahol megosztotta gondolatait az egybegyűlteknek. Az utolsó órában vagyunk, hogy kikerüljünk az európai „liberális mainstream” által gerjesztett háborús őrületből – jelentette ki.

Szerinte súlyos károkat okozott Európának az EU jelenlegi vezetése, valamint a liberálisok az elhibázott szankciós politikával. Mivel politikai felelősségük nyilvánvaló „a legjobb védekezés a támadás” elve alapján a háborús pszichózist erősítik, erőltetik.

Szijjártó elképesztőnek tartja, hogy egyes európai vezető politikusok már nukleáris fegyverek bevetéséről is beszélnek, elfelejtve, hogy ennek visszafordíthatatlan következményei lennének. Hangsúlyozta, hogy Magyarország soha nem tett egyetlen olyan lépést sem, amely a háború eszkalálódását, elhúzódását, további emberéletek kioltását okozta volna.

A legfontosabb, hogy az európai parlamenti (EP-) voksoláson és az amerikai elnökválasztáson is jobboldali győzelem szülessen – mondta a tárcavezető. Hozzátette, ez szükséges ahhoz, hogy „véget vethessünk a háborús pszichózisnak. Az elmúlt 14 év heroikus munkájával elért sikerek a magyar emberek által a kezünkbe adott eszközök nélkül nem sikerültek volna”.

„Szuverenitásunkat, függetlenségünket, nemzeti érdekeinket semmilyen támadás hatására sem adjuk fel” – jelentette ki Szijjártó.

Hasonló cikkünk:  Az Orbán-kormány nem szereti Brüsszelt, mégis EU-s pénzből finanszírozott projekttel dicsekszik

Ha Brüsszelben sikerül elérni egy jobboldali fordulatot, annak nagyon súlyos következményei lesznek a liberális mainstreamre nézve és ez nagyrészt online, az internet világában fog eldőlni – vélekedett a politikus. A Megafon munkatársaitól további megfeszített munkát kért a választási kampány hátralévő részében.

444 szerint azt is mondta Szijjártó, hogy a Megafon videóiból látszik, hogy ők „azzal a felszabadító érzéssel élünk együtt, hogy őszinték tudunk lenni. Őszinték vagyunk, egyenesek vagyunk, világosan beszélünk”. 

A külügyminiszter szerint nagy mértékben a közösségi médiában fog eldőlni, hogy „Európában egy jobboldali fordulat létrejöjjön.”

„Hogy a közösségi médiában melyik oldalra dől el, az, kedves barátaim, rajtatok, ezen az ezer emberen múlik. Mert ha ti ezren jól harcoltok, akkor ez a harcunk sikeres lesz. Ha ti ezren nem harcoltok jól, akkor valószínűleg ez a harc, úgy mint a szankciós politika, kudarcba fog fulladni. Hogy ezt elkerüljük, kérem tőletek az elkövetkezendő megfeszített, internetes harcát.” 

A kegyelmi botrány kirobbanása után, március 21. és április 19. között összesen 199 millió forintot költöttek el a Facebookon 348 darab posztra a megafonosok.

via Magyar Hang

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megnyílt a város első P+R parkolója, egyelőre nem tolonganak az autók

Átadó nélkül használatba került Kecskemét első P+R parkolója Homokbányán. Május 16-tól bátran használhatják a kialakított placcot, akik ingyen, tömegközlekedéssel...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...