fbpx

FRISS HÍREK

Vidnyánszky szerint az RTL-nek nincs joga kérdezni

- Advertisement -

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművészt, érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a Nemzet Színészének a március 30-án elhunyt Tordy Géza helyére. A szokás szerint a cím új birtokosát a Nemzeti Színház mindenkori vezérigazgatója értesíti.

Ez a 24 éves szokás most megszakadt, ugyanis Kulkát Molnár Piroska hívta a hírrel. Jordán Tamás az RTL-nek azt mondta, úgy tudja, Vidnyánszky nem akarta felhívni a színészt, ezért megkérte Molnár Piroskát.

A Nemzet Színésze címet 2000-ben, az első Orbán-kormány idején alapították. 12 színész viselheti, és ha közülük valaki meghal, a többiek egyhangú szavazással választhatnak utódot.

Az RTL először e-mailben kérdezte Vidnyánszkyt, azonban választ nem kaptak, ezért végül személyesen próbálták kérdezni. Az igazgató éppen telefonált, amikor az RTL kamerája már forgott. A telefonban jelezte beszélgetőtársának, hogy leteszi, mert az „urak rám ragadtak, muszáj még egyszer elküldenem őket oda, ahova gondolom.”

A telefon letétele után ingerülten mondta az RTL riporterének, hogy – „Értette, amit mondok? Maguknak, ennek a csatornának joga nincsen kérdezni.” Ezután dühösen folytatta: „Olyan szinten pusztítják a magyar ember lelkét, maga személyesen is. Maguknak arra sem válaszolnék, hogy nappal van, vagy este.”

A Nemzeti Színház körül mostanában forr a levegő, nemrég derült ki, hogy 22 év után távoznia kell a Nemzeti Színházból Udvaros Dorottyának, miután Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg a szerződését. Azonban nemcsak Udvaros Dorottya távozik a Nemzetiből, hanem többek között a tavaly balesetet szenvedett két színész, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó is.

Hasonló cikkünk:  Programok és tervek helyett semmitmondó kampányszöveg

via 24.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megnyílt a város első P+R parkolója, egyelőre nem tolonganak az autók

Átadó nélkül használatba került Kecskemét első P+R parkolója Homokbányán. Május 16-tól bátran használhatják a kialakított placcot, akik ingyen, tömegközlekedéssel...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...