Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Csoboth gólja döntött, drukkolhatnak a magyarok az Eb-továbbjutásért

- Advertisement -

Magyarország Csoboth Kevin 100. perces góljával 1-0-ra legyőzte Skóciát az Európa-bajnokság A csoportjának sorsdöntő mérkőzésén vasárnap, így továbbra is élnek a továbbjutási remények. Válogatottunk 3 ponttal, -3-as gólkülönbséggel zárta a csoportot, és már nem a saját kezükben van a sorsuk.

Mint korábban beszámoltunk róla, Falusi Norbert, a Kecsup újságírója a helyszínen tekintette meg a mérkőzést, és barátságos hangulatról számolt be a két szurkolótábor között.

Fotó: KecsUP

A vasárnapi Skócia-Magyarország találkozón a számokban mindenképp dominált válogatottunk, a skótok kaput találó lövés nélkül zárták a találkozót. Mindkét kapu előtt történtek megosztó jelenetek, a kék-fehérek egyszer, a magyarok kétszer reklamáltak büntetőért.

Az egyik ilyen alkalomnál nagy volt az ijedtség: súlyos sérülést szenvedett Varga Barnabás, akinek egy ütközés során több csont is eltört az arcában és agyrázkódást szenvedett. A legfrissebb információk szerint a Ferencváros labdarúgója már túl van a műtéten és stabil az állapota.

A 86. percben állt be az Újpest támadója, Csoboth Kevin, aki végül a meccs hőse lett. Csoboth előtt két hatalmas helyzet is adódott, az elsőt a kapufára rúgta, másodjára azonban Sallai passzát követően higgadtan értékesítette ziccerét.

Fotó: MLSZ

A továbbjutásunk érdekében már hétfőn szurkolhatunk, ekkor Albánia és Horvátország győzelmét kell elkerülnünk. Kedden Angliának kell legyőznie Szlovéniát, szerdán pedig Csehországnak és Georgiának sem szabad nyernie. A fentebb leírt három esemény közül legalább kettőnek kell megtörténnie ahhoz, hogy Magyarország a legjobb 16-ba kerüljön.

Ezek a legreálisabb lehetőségek, természetesen akkor is továbbjutnánk, ha egy hárompontos csoportharmadik az utolsó fordulóban súlyos vereséget szenvedne, és rosszabb gólkülönbséggel lenne azonos pontja a mieinkkel.

Fotó: KecsUP

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Politikai adok-kapok Fekete Gábor és Király József között – a frakciók értékelték a kecskeméti választást

A kormánypárti és az ellenzéki frakció két vezérszónokának a felszólalásával vette kezdetét a június 9-ei kecskeméti önkormányzati választás után...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version