fbpx

FRISS HÍREK

Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata egymilliárd forint osztalékot vettek ki a közös cégükből

- Advertisement -

Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata a választás másnapján töltötte fel cégük, a Top News Hungary pénzügyi beszámolóját – vette észre a K-Monitor.

A cég nehezen látható módon, kivételesen nyereségesen működik, miközben annyi látszik belőle, hogy egy bulvárblogot üzemeltet, amin néha állami cégek hirdetnek.

A twn.hu adózott eredménye évről évre növekedett, 2019-ben 151 millió, 2020-ban 561 millió, 2021-ben 1,33 milliárd forint volt, majd ezen a szinten stabilizálódott. 2022-ben 1,36 milliárd forintot, 2023-ban pedig 1,1 milliárd forint adózott eredményt produkált a cég.

Rogán-Gaál Cecília 80 százalékban, Sarka Kata 20 százalékban tulajdonosa a cégnek – a két üzletasszony 1 milliárd 56 millió forint osztalék kivételéről döntött. 

A cég 9 embert foglalkoztatott tavaly, az ő összes bérköltségük 64,5 millió forint volt, vagyis ők nem részesültek a tulajdonosokhoz hasonlóan az összbevételből.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Papucs, törölköző, pléd sincs biztonságban a kecskeméti strandon?

A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban tapasztalható lopásokra figyelmeztető poszt terjedt el a Facebook-on. Talán javul majd a helyzet, július...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...