fbpx
22 C
Kecskemét
2024. szeptember 8., vasárnap

FRISS HÍREK

Magyar Péter elindította a hetente tervezett youtube-os konzultációját

- Advertisement -

Magyar Péter minden héten szeretne YouTube-élőben bejelentkezni és átbeszélni az éppen aktuális történéseket. Az első ilyen videójában arról beszélt, hogy teljes körű konzultációt akarnak indítani, és részletes programmal kényszerítenék rá a Fideszt a szakmai párbeszédre.

Elmondta azt is, hogy információik szerint az önkormányzati és EP-választások eredménye miatt a Fidesz átrajzolná a választókörzeteket, és állítólag egyéni választói körzeteket akar kialakítani a környező országok magyarlakta területein.

A Tisza Párt alelnöke szerint a Fideszben okozott némi pánikot a Tisza jó szereplése, ezért elkezdték a körzetek átírását. Elmondása szerint már ősszel kijöhet ezzel a Fidesz, és ha ez megtörténik, meg fogják vizsgálni őket, és ha indokolt, bíróságon támadják meg őket.

Magyar megemlítette azt is, hogy a határon túli magyarok szavazhatnak levélben, a külföldön élők viszont nem, ha csak nincs magyar lakcímük. Viszont ennél nagyobb gond, hogy egy hozzájuk eljutott hír alapján a Fidesz hét egyéni választói körzetet alakítana ki Erdélyben, Kárpátalján, a Felvidéken, a Délvidéken.

Hasonló cikkünk:  Strasbourgban vitázhat először szemtől szemben Orbán és Magyar

A Kormányzati Tájékoztatási Központ megkeresésre annyit reagált, hogy „ostobaságokkal nem foglalkozunk.”

Magyar bejelentette, hogy teljes körű konzultációt akarnak indítani az országban, és részletes programot alkotnának, hogy a Fidesznek muszáj legyen szakmai vitát folytatni.

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Egy kecskeméti atyát is felfüggesztettek kiskorú szexuális bántalmazása miatt

A kecskeméti Róbert atya és a kiskunfélegyházi R. Gábor plébános ellen is kiskorúak terhére elkövetett szexuális bántalmazás kapcsán indult...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...