fbpx
22 C
Kecskemét
2024. szeptember 8., vasárnap

FRISS HÍREK

Nincs új a kánikulai nap alatt, Orbán Horvátországban, a Mészáros család a Rose d’Or-on nyaral

- Advertisement -

Már a nyár közepénél tartunk és tombol a kánikula, ilyenkor jó víz közelében lenni, főleg ha az egy tenger. Olvasóink is bizonyára várták már azokat a híreket, hogy a magyar NERelit tagjai vajon merre keresik a hűsölési lehetőségeket. A 444.hu egyik olvasója meg is találta Monacóban Mészáros Lőrincet és Várkonyi Andreát.

A tavalyi rongyrázós szuperjachtozás után kapta is az ívet a házaspár a saját háza tájáról, a kormányból többen nagyobb szerénységre intették őket, még Kövér László is zaklatott lett, aki az intelligenciára és a felelősségre hivatkozva várna el kisebb hajót és több szerénységet Mészáros Lőrinctől.

Mészárosék azonban úgy tűnik fittyet hánynak ezeknek az intelmeknek, idén is a 62 méteres Rose d’Orral mentek nyaralni – a lap olvasója találkozott is a csodahajóval a kikötőben. A vízi jármű nemcsak a méretei és a 27 milliárd forintos ára miatt különleges, hanem azért is, mert a jachtot úgy használja a NER-közeli elit, hogy az a részben állami tulajdonú Magyar Bankholding lízingcégéhez tartozik.

Hasonló cikkünk:  A fideszes oligarchák magántőkealapjai 1452 milliárdnyi vagyont rejtenek

A Rose d’Or éves fenntartási költsége elérheti a 2,4 milliárd forintot is, így nem csoda, hogy a lízingcég milliárdos veszteségeket termel.

Ugyanekkor Orbán Viktor idén is Horvátországban nyaral, Vis szigetén bukkant fel, ahol a Villa Kaliopa étterem tulajdonosa, Goran Pečarević számolt be arról a Facebook-oldalán, hogy náluk vendégeskedett a magyar miniszterelnök – írta meg a Telex az Index.hr alapján.

Közös fotó is készült Orbánról és az étterem-tulajdonosról, ahogy ökölbe szorított kézzel pózolnak, amivel valószínűleg a merényletet túlélő Donald Trumpra utalnak. „Várjuk Putyint és Trumpot, késésben vannak” – írta a bejegyzéshez Pečarević.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Egy kecskeméti atyát is felfüggesztettek kiskorú szexuális bántalmazása miatt

A kecskeméti Róbert atya és a kiskunfélegyházi R. Gábor plébános ellen is kiskorúak terhére elkövetett szexuális bántalmazás kapcsán indult...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...