fbpx
12.1 C
Kecskemét
2024. szeptember 14., szombat

FRISS HÍREK

Kétszázezer forint támogatást adott át a Mélymerülés Művészeti Magazin

- Advertisement -

Ahogyan arról a KecsUP Hírek is beszámolt a nyár elején megjelent Mélymerülés Művészeti Magazin 13. lapszámának bevételéből Nándit, a májbeteg unokaöccseit egyedül nevelő kecskeméti fiatalembert támogatják, akinek történetét már a KecsUP Peremhelyzetek rovatában mi is megírtuk.

Legutóbb a nyár elején küldtünk hírt az immár az Adria Interkulturális Egyesület által gondozott, jótékonysági céllal korábban alapított Mélymerülés Művészeti Magazin terveiről.

Ahogyan az a magazin lapszám-bemutatóján elhangzott, a kiadvány bevételét és további támogatásokat egy betegséggel küzdő kecskeméti fiatalember, Nándi és kis családjának megsegítésére kívánják fordítani.

A nyári lapszám július elején megjelent, az elmúlt napokban sikerült mérleget vonni pénzügyi szempontból is, amelynek eredményeként 200.000 forint támogatást utaltak át a rászorultakat mentoráló Medina Alapítvány számlájára.

Hasonló cikkünk:  Kinőtt a gaz a másfél éve átadott Károly Róbert körút járdáján

A pénzt a két pici gyerek tartós betegségének kezelésére, gyógyszereik, mozgásukat segítő játékaik beszerzése és megnyugtató gondozásuk mellett a fenti pénzadományt Nándi saját maga ellátására (élelmiszer, gyógyszerek, napi fenntartás) tudja fordítani.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az időjárás miatt elmarad a pénteki ByeAlex koncert Kecskeméten

Az Ápoló Klub és ByeAlex is arról tájékoztatta a nyilvánosságot a Facebookon szeptember 13-án pénteken, hogy elmarad az esti...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...