fbpx
20.3 C
Kecskemét
2024. szeptember 17., kedd

FRISS HÍREK

Nikitscher Tamás: Gyerekkori álmom vált valóra, ez leírhatatlan érzés!

- Advertisement -

Szeptember 10-én, kedden este a Puskás Arénában a magyar labdarúgó-válogatott 0–0-s döntetlent játszott a Nemzetek Ligájában Bosznia-Hercegovinával. A Kecskeméti TE középpályása, Nikitscher Tamás végigjátszotta a mérkőzést. Ezzel gyermekkori álma vált valóra.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a magyar válogatott súlyos, 5–0-s vereséget szenvedett szeptember 7-én Németországban. Nikitscher Tamás akkor – élete első válogatott mérkőzésén – a 82. percben léphetett pályára, reménytelen eredménynél.

KTE KÖZÉPPÁLYÁSA KEDDEN, A CSÚFOS ZAKÓ UTÁN, HATALMAS MÉDIANYOMÁS ALATT VÉGÜL MEGKAPTA A LEHETŐSÉGET MARCO ROSSI SZÖVETSÉGI KAPITÁNYTÓL – AZ OLASZ MESTER KEZDŐKÉNT KÜLDTE ŐT PÁLYÁRA.

Nikitscher meg is hálálta a bizalmat, stabilan végigjátszotta a szinte végig kézben tartott, 0–0-ra végződő mérkőzést. A magyar csapat helyzetkihasználásáról sok mindent elmond, hogy 20 kapura lövésből és 13 szögletből sem sikerült betalálniuk.

„GYEREKKORI ÁLMOM VÁLT VALÓRA, EZ TÉNYLEG LEÍRHATATLAN ÉRZÉS. ENNYI EMBER ELŐTT VÉGIGJÁTSZANI EGY MECCSET ELKÉPESZTŐ!” – NYILATKOZTA A LEFÚJÁST KÖVETŐEN AZ M4 SPORTNAK A KECSKEMÉTI TE JÁTÉKOSA.

Hozzátette, ismét felemás érzései vannak, mert rengeteg helyzetet dolgoztak ki. Véleménye szerint sokkal jobban futballoztak, mint az ellenfelük, de a kialakított helyzeteket be is kell lőni.

Hasonló cikkünk:  Ismerkedjünk meg közelebbről is a Li-ion akkumulátorokkal!

Nikitscher Tamás 2023 nyarán súlyos térdsérülést szenvedett, utána majdnem az egész szezont ki kellett hagynia. A 24 éves középpályásnak a felépülését követően csupán 12 tétmeccsre volt szüksége ahhoz, hogy Marco Rossi válogatottjába focizza magát.

„REMÉLEM, JÓ PÉLDÁT TUDOK EZZEL MUTATNI SOK KISGYEREKNEK ÉS SÉRÜLT JÁTÉKOSNAK, HOGY NE ADJA FEL AZ ÁLMAIT. MAGUKBA VETETT HITTEL, RENGETEG MUNKÁVAL MINDENT MEGVALÓSÍTHATNAK” – MONDTA.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Nem a júliusi volt az első öngyilkossági kísérlete a kecskeméti gondozóházban elhunyt idős asszonynak

A Blikk számolt be elsőként arról a napokban, hogy még július végén egy idős nő önkezével vetett véget életének...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...