Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Váratlan fordulat a köztévében: meghívták Magyar Pétert egy vitára

- Advertisement -

A hirado.hu közlése szerint meghívták az M1 48 perc című műsorának eheti adásába Magyar Pétert, a Tisza Párt elnökét, hogy Orbán Balázzsal, Orbán Viktor politikai igazgatójával „Magyarország aktuális helyzetéről beszélgessenek” – írta a 24.hu.

Ez a meghívás lehetőséget teremt Magyarnak, hogy szaporítsa az eddigi egy szereplését a köztévén, amikor részt vett a június 9-i választások előtt megrendezett vitán.

Magyar Péter Orbán Viktorral vitázott volna Strasbourgban szerdán, azonban a miniszterelnök az árvízvédelmi helyzet miatt lemondta a külföldi útjait. A Tisza Párt elnöke szerint a kormányfő helyes döntést hozott, mert „ilyen súlyos árvízi helyzet idején nincs helye politikai vitáknak, teljes nemzeti összefogásra van szükség”  mondta Magyar Péter.

Magyar reagálva a meghívásra, azt elutasította, ugyanis inkább az árvízvédelemmel foglalkozik: „talán hallottál róla, hogy jelenleg az egész ország (talán lassan a kormány is) a valaha volt egyik legsúlyosabb dunai árvíz elleni védelmi munkálatokon dolgozik. Így tesz a TISZA Párt több, mint ezer önkéntese és jómagam is” – üzente meg Orbán Balázsnak.

A Telex is megírta, hogy Magyar csütörtök délután 17 órára a Római-partra várja a miniszterelnök politikai igazgatóját, hogy együtt töltsenek homokzsákokat. Természetesen nem maradhatott el Orbán Balázs válasza sem, aki szerint Magyar „angolnákat meghazudtoló módon igyekszik kibújni a vita alól.”

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Tudok a gyerekek fejével gondolkodni” – így tervezte meg Katkics Tamás Kecskemét legújabb bölcsődéjét

„A gyerekek még úgyis a mesék világában élnek, hátha a csoportszoba lesz majd a palotájuk, a kastélyuk vagy éppen...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version