Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Csőtörés miatt a hiba elhárításáig szünetel a tanítás az Arany János Általános Iskolában

- Advertisement -

Olvasónktól értesültük arról, hogy csőtörés miatt akadozik a tanítás a kecskeméti Arany János Általános Iskolában. Pálfi Tamás, a Kecskeméti Tankerületi Központ igazgatója megkeresésünkre elmondta: a csőtörést követően a hiba elhárításáig tanítási nélküli munkanapot rendeltek el.

A Kecskeméti Tankerületi Központ tájékoztatása szerint az Arany János Általános Iskolában 2024. szeptember 27-én történt a csőtörés, de a hiba okát csak október elsején találták meg a szakemberek.

„Ettől kezdve a hiba elhárításáig tanítás nélküli munkanapot rendeltünk el és értesítettük a szülőket. Akik igénylik, azoknak felügyeletet biztosít az intézmény, számukra a mosdóhasználat a szomszédos óvodában biztosított” – válaszolta kérdésünkre Pálfi Tamás.

„Múlt hét pénteken azt mondták nekünk, hogy délután 2-kor hozzuk el a gyerekeket, mert csőtörés van. Azt állították, hogy a hétvégén megcsinálják, és hétfőre minden készen fog állni. Ez nem sikerült, így kedd óta teljesen nincs tanítás. Nem értem, hogy nem lehet 24 óra alatt megoldani egy csőtörést. Ha egy kórházban lenne ez, akkor hazaküldenék a betegeket? Értetlenség és ígérgetések jellemzik az egész helyzetet, mindenki oldja meg valahogy” – mondta a szituációról egy érintett szülő.

Hozzátette: nem egyszerű megoldani munkanapokon a gyermekek felügyeletét – náluk a nagymamák dolgoznak, ezért a felesége maradt otthon.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megáldották, átadták, elfoglalták a közel háromszoros áron elkészült új kecskeméti nővérszálló épületét (videóval)

A 2022-ben bejelentetthez képest közel háromszoros áron, mintegy másfél milliárd forintból épült meg a csütörtök délelőtt ünnepélyes keretek között...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version