fbpx
15.2 C
Kecskemét
2024. október 16., szerda

FRISS HÍREK

Most a Gyermekétkeztetési Alapítványt támogatja, ha jegyet vesz a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar jótékonysági koncertjére

- Advertisement -

A Gyermekétkeztetési Alapítvány a Kecskeméti Szimfonikus Zenekarral együttműködve október 20-án 19:00-kor jótékonysági koncertet szervez a kecskeméti Hírös Agóra KultKaszinóban, amelynek bevételét teljes egészében a rászoruló gyermekek megsegítésére használja fel.

A jegyvásárlással a közönség nemcsak egy nemes ügyet patronálhat, hanem egy egyedülálló zenei élmény részese is lehet. Az est folyamán ugyanis Király Gábor szóló-, kamara- és zenekari darabjai a Hollókői Huba koncertmester, művészeti vezető által vezényelt Kecskeméti Szimfonikus Zenekar előadásában csendülnek fel.

A koncert során a zenekari művek izgalmas kisebb szólókkal váltakoznak majd, a vissza-visszatérő, lágyan dinamikus vonós hangzás a lebegés és az öröm érzését kívánja átadni a hallgatóságnak.

Az előadás nemcsak a zene szépségére, hanem a közösség erejére is épít, ahol az egyén és a csapat dinamizmusa egymást erősíti. Az élményt tovább fokozzák a darabokba rejtett zenei poénok, amelyek garantáltan mosolyt csalnak a résztvevők arcára kiszakítva őket a rohanó hétköznapokból.

Hasonló cikkünk:  A perifériára száműzték a kézművessátrat a Hírös Héten

Magyarországon közel 200 ezer kisgyerek éhezik időszakosan, számukra az elegendő, jó minőségű, egészséges táplálék nem biztosított. A Gyermekétkeztetési Alapítvány célja már több mint 30 éve az, hogy felszámolja ezt a szívfacsaró állapotot, hogy fizikailag és szellemileg is megfelelően fejlődhessen a jövő nemzedéke. A jótékonysági szimfonikus koncertet is ezzel a törekvéssel hívták életre.

A hangversenyre 5000, 10 000, illetve 15 000 Ft értékű adományjegy, illetve a részvételre nem jogosító 3000 Ft értékű támogatói jegy vásárlására van lehetőség, amit az érdeklődők a www.gyeakoncert.hu weboldalon tudnak megváltani.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Leszakadt a mennyezet, a volt tiszti klubot teljesen lezárták

A volt tiszti klubban idén januárban az egyik helyiség mennyezetéről leszakadt a vakolat, mely leszakította az álmennyezetet is. A...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...