"Az őszibarack után kiszántjuk a spárgát is" - posztolta a napokban Bűdi Zsolt Attila, a borbási Bács-Zöldért Zrt. tulajdonos-vezérigazgatója. A szókimondó és most nagyon...
Gasztró rovatunkban nemrég a spárgatermesztés helyi lehetőségeiről írtunk, most pedig azt mutatjuk be, miért is tartják fontosnak az alapvetően magyaros ételeket kínáló Kecskeméti Csárdában...
A spárga kalciumban, foszforban, vasban és káliumban gazdag, vízhajtó-hatású, ezért méregtelenítésre kiváló, ráadásul fogyasztható sütve, grillezve, köretként vagy salátában is. Mi magyarok mégsem nagyon...
A hét közepén lettünk figyelmesek a Bács-Zöldért bejegyzésére, miszerint spárga-kóstoló pikniket szerveznek a belvárosba:
A helyszínre érve lezárt utca és rengeteg spárga fogadott minket. Az...