fbpx
12.5 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Félreérthető ingatlanos reklám az önkormányzati munkásszállón

- Advertisement -

Egy munkásszállásokat is kínáló ingatlaniroda tette ki a reklámját az épülő szálló kerítésére. Így azt gondolhatná bárki, hogy a hírekkel ellentétben mégsem vagy nem csupán az önkormányzat ( mint a szálló tulajdonosa ) által lehet a szálláson szobát bérelni. Szemereyné Pataki Klaudia a KecsUP-nak személyesen mondta el, hogy szó nincs erről, nincs közük a táblához, de felhívták már mások is a figyelmét a reklámra.

A hirdetés mögött álló ingatlaniroda tulajdonosa kérdésünkre elmondta: valóban nincs szó arról, hogy a szálló lakásait rajtuk keresztül is lehetne bérelni. Azért van  kint a tábla, mert a szállót építő munkások egy része az ingatlaniroda által jutott lakhatáshoz, és akinek kell még szállás a munkások közül, azok így könnyen találhatnak. Vagyis házhoz ment a hirdetés.

Hasonló cikkünk:  Miért jönnek és mennyit keresnek az ázsiai vendégmunkások, és valóban kirúgják miattuk a magyarokat?

A polgármestertől megtudtuk azt is, hogy a szálló kapacitását 5 évre előre lefoglalták, és ki is fizették már. A vele készült interjúnkat hamarosan olvashatják.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...