fbpx
11.8 C
Kecskemét
2024. február 26., hétfő

FRISS HÍREK

Félreérthető ingatlanos reklám az önkormányzati munkásszállón

- Advertisement -

Egy munkásszállásokat is kínáló ingatlaniroda tette ki a reklámját az épülő szálló kerítésére. Így azt gondolhatná bárki, hogy a hírekkel ellentétben mégsem vagy nem csupán az önkormányzat ( mint a szálló tulajdonosa ) által lehet a szálláson szobát bérelni. Szemereyné Pataki Klaudia a KecsUP-nak személyesen mondta el, hogy szó nincs erről, nincs közük a táblához, de felhívták már mások is a figyelmét a reklámra.

A hirdetés mögött álló ingatlaniroda tulajdonosa kérdésünkre elmondta: valóban nincs szó arról, hogy a szálló lakásait rajtuk keresztül is lehetne bérelni. Azért van  kint a tábla, mert a szállót építő munkások egy része az ingatlaniroda által jutott lakhatáshoz, és akinek kell még szállás a munkások közül, azok így könnyen találhatnak. Vagyis házhoz ment a hirdetés.

Hasonló cikkünk:  Közvilágítási hiányosságok és problémák: vizsgálóbizottságot kezdeményez a Szövetség

A polgármestertől megtudtuk azt is, hogy a szálló kapacitását 5 évre előre lefoglalták, és ki is fizették már. A vele készült interjúnkat hamarosan olvashatják.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kamu igazoltatásokkal csaltak ki TAO-pénzeket a KTE kézilabdacsapatánál

A Magyar Narancs csütörtöki lapszámában megjelent cikk szerint jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és többrendbeli személyes adattal való...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...