fbpx
13.9 C
Kecskemét
2024. április 23., kedd

FRISS HÍREK

Kecskeméten is megy a hülyítés a fideszes pultoknál

- Advertisement -

Néhány napja írtuk meg, és Facebook oldalunkon 30 ezer embert értünk el vele, hogy a fideszes aláírásgyűjtő pultoknál azzal hülyítették az embereket, még a hivatalos ívek leadása után is,  hogy az aláírások ( persze ami lényegesebb: elérhetőségek ) az EP választáshoz kellenek, beleszámítanak az induláshoz szükséges 20 ezerbe. Ezeket azonban már a párt saját nyomtatványain gyűjtötték. Akkor egy olvasónk egy budapesti esetről adott a KecsUP-nak egy saját készítésű videót.

Most a Momentum kecskeméti elnöke töltött fel egy ugyanilyen videót az Instagramra. Bodrozsán Alexandrát megkerestük, ő pedig elmondta, hogy saját készítésű a felvétel, a kecskeméti piacon rögzítette. A rövid felvételen éppen a lényeg hallható: a sárga dzsekis aktivista elmondja, hogy az uniós választáshoz kellenek az aláírások, abba a bizonyos 20 ezerbe. És mindezt az Orbán Viktor programját támogató íveken gyűjtik.

Hasonló cikkünk:  Kocsis Máté be akarta támadni Magyar Pétert, ehelyett öngólt lőtt

A Momentum a KecsUP cikke alapján panasszal élt a Fővárosi Választási Bizottságnál, mondván, hogy a választás tisztasága sérül, ha félrevezetik az embereket. Bodrozsán Alexandra elmondta: a panaszt elutasították, ezért a Nemzeti Választási Bizottságnál fellebbeznek.

Két oka lehet a jelenségnek, de nem tudjuk eldönteni, melyik a rosszabb verzió. Ha a fideszes aktivistáknak fogalma sincs, mihez gyűjtenek aláírásokat, vagy ha központilag van kiadva nekik, hogy füllentsenek.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...